Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Otvoreno prvenstvo Unsko - Sanskog kantona BiH. Franka Fonović i Filip Grbić trostruko zlatni.

Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja „USK open_2013.-Otvoreno prvenstvo Unsko-Sanskog kantona_2013 održanom u Bosamskoj Krupi 16.02.2013. Labinjani osvojili 10 odličja. Franka Fonović i Filip Grbić trostruko zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji kickboxing saveza BiH i domaćeg kickboxing kluba „Borac“ , nastupilo je 265 natjecatelja iz 19 klubova iz Hrvatske i domaćina Bosne i Hercegovine
Na ovom internacionalnom natjecanju, labinski natjecatelji su kao i prošle godine bili uspješni, te se sa natjecanja vratili kući sa 10 medalja : - 7 zlatnih, dvije srebrne i jednom brončanom.

Trostruko zlato osvojio je Filip Grbić u pointfightingu (semicontactu) i to dva zlata kod mlađih kadeta u kategoriji do 42 kilograma i u kategporiji do 47 kilograma, te treće zlato kod starijih kadeta u kategoriji do 42 kilograma. Trostruko zlato osvojila je i Franka Fonović. Dva zlata osvojila je u pointfightingu (semicontactu) u kategoriji do 55 kilograma kod starijih kadetkinja i kod seniorki, dok je treće zlato osvojila u lightcontactu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 50 kilograma.
Zlato je osvojio i Marino Faraguna u pointfightingu kod juniora u kategoriji do 63 kilograma. Iako je Marino bio i najkvalitetniji natjecatelj u svojoj kategoriji u ligtcontactu kod juniora, što je dokazao pobjedama u četvtfinalu i polufinalu, iako je bio bolji i u finalu, što su priznali i prisutni voditelji, osvojio je samo srebro.
Drugo srebro osvojila je Franka Fonović u pointfigtingu u kategoriji do 55 kilograma kod juniora.
Broncu je osvojio Marino Faraguna u pointfightingu u kategoriji do 63 kilograma kod seniora.



Post je objavljen 05.06.2013. u 21:21 sati.