Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tesari

Marketing

Plošna







Zovem se Tessa K. i sad ću napisati nešto nimalo lirski i zbog čega ću vjerojatno gorjeti ovdje... a i po inboxima - živa zapaljena, ali glavnom taj dr. House... eto - meni nikad nije „sjeo“ taj lik. Mislim ta dosljedna doza cinizma mi je uvijek bila neuvjerljiva, nedovoljna, nedovoljno „životna“, predvidljiva i za moj ukus baš zamorno plošna. Za moj je ukus taj lik trebalo malo „razraditi“.
Jedino što sam ovih dana u kojima se liftom vozima na prvi kat - jetka, opora, zajedljiva i sva netrpeljiva na ljudsku glupost. I sve to iz šepave noge, a skroz uvjerljivo i životno. Toliko uvjerljivo i životno, da bi „Run away when you see her slowly coming” bio najbolji putokaz za moje investitore, suradnike i tako dalje, i tako dalje.
Zovem se Tessa K. i mnoga se moja iskustva i uvjerenja, pa i karakterne crte... svode baš na bol; tek kad bi me ona pokosila odustajala bih od onog što je bilo na početku... pa i kada je to - riječ, a to je svaki put. I obično me bol činila boljom i slojevitijom, mislim, ali eto... to je valjda bilo prepredvidljivo i predosljedno, (a od toga ovdje zaziremo najviše na svijetu), pa sam ovih dana okrenula vjetar od jedra.
Zovem se Tessa K. i pretvorila sam se u dr. Housa. Plošna sam i ne odgovaram si ukusu, ali jednostavno; ne znam kako se "razraditi".

...
Zovem se Tessa K. i plošna sam kao i svi neuvjerljivi likovi. Jedino je moja je bol slojevita.
Čuvam je ispod jezika, u žulju od lirskog pisanja na srednjem prstu i zajedljivom koljenu.

tessa k



Post je objavljen 05.06.2013. u 06:40 sati.