Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Predsjednik Josipović stanarima uručio ključeve stanova

Za samo deset mjeseci izgrađena je i useljena nova stambena zgrada iz POS-ova programa gradnje, koja se nalazi uz Kolodvorsku ulicu, točnije u novoimenovanoj Ulici 154. brigade Hrvatske vojske. Podsjetimo se da je kamen temeljac tadašnji ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak postavio 30. srpnja 2012. godine. Za nove stanare nedavno je upriličena svečanost uručivanja ključeva koje su novi stanovnici umaške gradske četvrti Komunela - Potok primili od predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.
Za svakoga je veliki dan kada useli u svoj dom. Ovakvi projekti odnos su socijalne politike koju vodi država skrbeći na taj način o svojim građanima i njihovu kvalitetnijem življenju. Kroz projekt POS-ove gradnje znatno su povoljnije mogućnosti za kupnju stana i zbog toga što je cijena četvornog metra u odnosu na tržišnu dvostruko manja.
Treba to zahvaliti dobroj suradnji države i jedinica lokalne uprave koje su pronašle načina kako najosjetljiviji novčani izdatak spustiti do najniže razine do stjecanja krova nad glavom - kazao je Ivo Josipović, na svečanosti primopredaje ključeva budućim stanarima najnovije POS-ove zgrade. Gradsko vodstvo radi na formiranju lista prvenstva za kupnju stanova iz novog programa POS-a na području Umaga, nakon čega će započeti sklapanje predugovora s potencijalnim kupcima stanova za novu zgradu POS-ovih stanova, istočno od Doma za starije i nemoćne osobe stanovi Split

Post je objavljen 04.06.2013. u 15:27 sati.