Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Nije razočaran

Pita ženska na TV Milanovića:

- Jeste li razočarani što je Bandić pobijedio?

A on će:

- Ne! Nikako! Nisam razočaran! Ali mi nije drago.

Majke mi niko me ne more ispizdit ka ovi Milanović. Nije razočaran, al' mu nije ni drago. Prije bi crka nego reka da je razočaran. I šta to uopće znači, nisam razočaran, al' mi nije drago? Da ga je pitala jel mu drago šta je Ivo pobjedija u Splitu, vjerojatno bi reka:

- Da! Drago mi je! Ali sam razočaran.

Onda ga ova pita da jel' ovo godina teških odricanja, a on spremno potvrdi da je. Zato i jesu ovi njegovi kupili mobitele i auta u vridnosti osan miljardi i tristačetrdeset ijada miljuna i dvista tisuća, da bi mogli jedni drugima telefonirat i javjat:

- Ovo je godina teških odricanja!

Hadezeovci tražili da se isponova prebroju glasovi u Splitu. Nisu mogli virovat. I opet ispa isti rezultat. To sa brojkama je zafrkano. Teško je virovat i da na primjer u Hrvackoj ima 400 ijada nezaposlenih. Ali svaki put kad se ponovo broji, opet ispada ista brojka. Tojest, svaki put malo veća.

A oni Bandić u Zagrebu ka Tito. Doživotan je, izgleda. Malo je nepravedno šta su ga neki uspoređivali sa Kerumom. Šta se mene tiče, jedina sličnost između njih dvojice je u tome šta osobno ne poznajen nijednog njihovog glasača iako postoje konkretni dokazi da ti glasači postoje.

Šta se tiče Metkovića, moremo samo zakjučit da mandarine opet lipo mirišu...Post je objavljen 03.06.2013. u 20:27 sati.