Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

E,A...

.
„Sve sto su nam komunisti rekli o komunizmu bila je laz.Sve sto su nam rekli o kapitalizmu, nazalost, bila je istina“... gajo357
. . . . . .

E, A...
Jutros sam se probudila na biciklu sa sjećanjem na film: „Radnička klasa ide u Raj“. Pao mi je na pamet bloger & švajs men AlexxxL. Nema ga. Radi. Hvala Bogu, neka nije jedini radnik, Bandić.
Nakon lokalnih Izbora svi su pobjednici. I lijevi & desni. Svi ONI koji će sjesti u fotelje Gradskog vijeća, u Nadzorne odbore, zaposliti se na neodređeno. Poruka Izbora je jasna, ako hoćeš novac, sagni se skini gaće, daj ruku onom iznad i onom ispod, upiši se u stranku. Onu koja dobija.
Nisam dobila na lotou. Nisam dobila ni PMS. Stara sam. Stara kajla. Tukac bi rekao da si valjala ne bi mene dopala. Ali ON nije svjestan da mu ja dajem krila. Red Bull. Crvena do jaja.
Uz mene ON je Bog. Mjereći se sa mnom nezaposlenom, ON je Stipe Božić. Blanka Vlašić. Hebe ih samo što na tim visinama nema dovoljno kisika i razum se gubi. Stati uz ove organizatore referenduma o braku graniči se se sa zdravim razumom.
Tko je danas pametan U Hrvatskoj?!
Onaj, tkoji na upit;-Tko kuca na vrata, kaže: TMujo.
Hodam. Hodam & pišem. Di je, Zuko Džumhur? Hodoljublje?!
Nema ga. Ima, Zvonimir Hodak. I njegova kolumna.
Kreteni svih opčina & gradova ujedinite se!


Vrijeme, vreme, vrime je zasvirati i u gaće staviti.



Post je objavljen 03.06.2013. u 14:00 sati.