Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

POBJEDNICI NACIONALNE ZAVRŠNICE 13 KMNL-OVA U ŠIBENIKU JE.........

U Šibenskoj biskupiji završila je maloprije velika završnica 13 biskupijskih i nadbiskupijskih katoličkih malonogometnih liga Crkve u Hrvata.

Najbolje ekipe su svoje sudjelovanje na završnici zaslužili uspjesima u svojim ligama širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Završnicu su igrali kroz dva dana u četiri skupine u četiri dvorane: Baldekin, Meterize, Murter i Tisno.

U nedjeljno prijepodne do polufinala su stigli i suprotstavili se - s jedne strane - predstavnici Đakovačko-osječke nadbiskupije, iz Osijeka, momčad župe Svetih Ćirila i Metoda, te iz Mostarsko-duvanjske biskupije, župa Svetih Petra i Pavla iz Mostara. A s druge strane, drugi par; Marija Pomoćnica, Banderovo, iz Riječke nadbiskupije i iz domaće Šibenske biskupije momčad župe Sv. Josip radnika iz Ražina.

Mostarci su pobijedili Osječane 2:1, a Riječani Šibenčane 15:14, na penale. U regularnom dijelu je bilo 2:2.

U finalu su bile dvije najbolje momčadi - iz Mostara i Rijeke - no pobijedila je na žalost samo jedna i to rezultatom 2:1. Ime pobjednika je… župa Svetih Petra i Pavla iz Mostara, predstavnici Mostarsko-duvanjske biskupije! Za treće mjesto Osječani su pobijedili Šibenčane 3:0. Razgovor s pobjednicima završnice poslušajte sutra navečer u emisiji "Budimo mladi" na HKR-u.

ČESTITAMO!!!!!!!

Post je objavljen 02.06.2013. u 17:35 sati.