Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ice-queen

Marketing

kad je kiša....

...dobro poznata muzika iz 80' i 90' i tek kad se muzika utiša, lagano se čuju udarci kapljica kiše na prozoru....iako bi se očekivalo da sada već sunce grije k'o veliko, ništa od toga ove godine, prezimiti ćemo i proljeće i ljeto, a moguće je da ćemo i jesen prezimiti...eto nam za čas zime koja ionako nije prestala.
I napokon si nakon dugo vremena uzmeš dan slobodno, i od učenja i od posla, misleći da ćeš se odmoriti, baciti mozak na pašu i ne razmišljati. Grozno naivna pomisao. Dani prolaze u stvarima koje su već postale rutina, učeći nešto što ti u životu neće trebati iako ti ponekad vjerojatnost dobro dođe ako želiš nekome izbiflati sve na vrh i povrh što ga ide i kolika je vjerojatnost da će nakon povrh' svega nastaviti pričati gluposti...da li ću u životu imati priliku iskoristiti znanje arapskoga pisma i značenja svega što se čita sa desna na lijevo ili će mi samo znanje da napravim lopticu kako skače gore-dolje u "flešu" u životu dobro doći. Ili će svo vrijeme samo proči da bi se jednog dana pogledao, u najboljoj nadi u pošteno prljavo ogledalo, i vidjeti da ti je život prošao u trenu, ne stigneš se niti okrenuti već ti sjeda kosa (ok ne još, ali ubrzo) viri ispod svih naslaga farbe za kosu. Lijepo budalama kojima i šamar dođe dobro, pa ih ne *ebe državni proračun, Barišićeva pobjeda ili tko je kome šta u vladi potpisao ne bi li ljudi imali o čemu razgovarati kad se sretnu na kavama. Iako mene, osobno živo zaboli tko je kome šta dao/prodao/potpisao/prepisao, meni je samo posao vezan uz to. I eto, kad pogledaš, ono što te se najmanje tiče, i za što te stvarno nije briga, na kraju krajeva dospiješ na mjesto gdje se pola vremena vrti oko baš tih neinteresantnih stvari.
Ili, ono već spomenuto vrijeme bez pameti razmišljaš, baš sa tom pameću koja bi trebala biti negdje na paši, na zelenim travnjacima, o glupostima, starosti, štakama, sjedima, heklanju, štrikanju čarapa i svemu što spada pod zanimaciju osoba u poodmakloj dobi :D ili sam ja već i previše odmakla, ne dobi ali onoj pameti koja "kao" pase travu, iako sumnjam da je vegetarijanac, ali nikad se ne zna. Možda da joj se ja pridružim pa počnem čupati djetelinu, tratinčice i svu onu zelenjavu koja se nalazi po travnjacima i livadama....možda me sretnete na nekom proplanku, skupa sa mojom pameću, kako degustiramo.....

Post je objavljen 01.06.2013. u 19:52 sati.