Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Analiza Izbora u Dubrovačko-neretvanskoj županiji s pogledom na pravašku scenu!

Nitko nikad nije kriv

II dio

Interesantno u HSP-u je to da nikad nitko nije kriv il se krivica baci na drugog. Pitam ja bilo koga da mi objasni jel Đapić sad kriv kad Primorje i Zažablje nije izbacilo listu a Trpanj nije prošao prag????

Lokalni pravaški pečatari moraju bit uzoriti,radišni i na diku pravaštva!

Primjer, kad je HSP imao najgore rezultate u zemlji ja sam imao odlične u Slivnu,nikad bolje. Meni Đapić nikad nije smetao.

Di su sad oni jadnici nakon izbora gdje Ante u svom Osijeku ima 3 vijećnika a oni u svom selu nemaju ni 10 glasova. Di je taj ološ koji piše po pravaškim face grupama a kad dođu izbori rade za HDZ!?

Na pravaškoj sceni sami ološ.

Al vratimo se Dubrovačkoj županiji!

Ja sa dr. Tomasovićem nakon izbacivanja osnivam HDSSD.

Nakon nekoliko sastanaka vidim da je sav ološ iz HSP-a onog Splitskog prešao u tu stranku. Opet podmetanja,laži i objede. Političko i ideološko razmimoilaženje te nemogućnost artikuliranja opcije na području Dubrovnika.
Na moj upit da ta stranka treba bit privlačna od Svetog Roka do Prevlake i takvo mora biti obilježje Ivan Drmić kaže: «Zastavu smo odredili u Osijeku»!!

Napuštam,glavom bez obzira tu žalosnu i smješnu opciju.

Stanje u HSP-u se mjenja. Otišli svi osim Volarevića i Jurkovića. Hehe

Mir.Tišina.

Jurković šef stranke bez ljudi.Idealna situacije. A i šta će mu ljudi kad ima pečat.

Imam želju povratka u moju stranku! I baš oni koje sam ustoličio ne daju. Kao Srb je protiv!

Ok, u međuvremenu izbacuju Đapića,ja pišem Srbu otvoreno,vrlo uvrjedljivo pismo.

Zatvaram vrata sebi i stajem uz Antu. Mogao sam šutjeti i možda bi bio vračen. Al ne bi to bio ja onda. Tako rade Juka i Buć. To nije moj stil. Iskreno i pravaški stajem uz Đapića jer vidim što se događa od vrha.

U Dubrovačkoj promjena! Velikim djelom mojom zaslugom ali vrh nema neki izbor nego imenuje Stanka Šutala, čovjeka od 65 godina sa nekoliko moždanih udara iza sebe.Čovjeka koji je bio Milicioner u Jugi. Em Hercegovac na otoku,em milicioner,em star, em nema internet vezu,mail, nit ima išta što bi stranci dalo novi impuls osim starih nevolja.
OK, Vidim razvoj događaja! Šutalo je Pejina(Trgovčevićeva) inkvizicija. Korčulanska veza. Opet privatluk. Opet jadno. Šutim.Puštam nek se razvija.

Do tada polumrtvi Šutalo oživljuje i kreće u boj. Pokušava i preuzima žalosnu organizaciju. Napominjem,čovjek je bio dopredsjednik i meni i Jurkoviću.Dok je bio na toj funkciji,sabotirao je rad i nije se zalagao.

Vratio bi se al opet ne ide. Nakon inzistiranja g.Keleminca uzimam pečat A-HSP-a i to malo prekasno za bilo što ozbiljnije. Održavam stanje i vezu. Svjestan sam da sam «mali»! Šutalo ustoličuje Kulišića a tjera Jurkovića. Izvrstan potez. Kasno odrađeno al hoće li bit knap neznam.

Pripreme za izbore..............

NASTAVLJA SE..............




Post je objavljen 01.06.2013. u 17:15 sati.