Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wrchr

Marketing

Acropolis Rally



Šesti rally ove sezone kreće po šljunčanim podlogama povijesno poznate Grčke. Nakon uzbuljivih okršaja dva Sebastiana u Argentini, sve se vraća na stari kontinet u uvijek toplu i sunčanu Grčku. Pred nama su puna tri dana uzbuđenja po šljunčanim cestama Grčke. Bazirana u Loutraki, Acropolis Rally je jedan od konstantnih rally-a u kalendaru WRC-a. Čeka nas 14 brzinaca u sveukupnoj dužini od 306.53km, a vozači će proći sveukupnu udaljenost od 1052,52km.



Još jedna klasični šljunčani rally kroz povijesne vinograde na padinama povijesne Grčke. Jedan od največih konkurenata za pobjedu je Sebastian Ogier koji ove godine dominira svim rally-a. Na prijasnjim šljunčanim rally-a brzi su bili i Ostber i Latvala, oni su uz Ogiera glavni kandidati da odnesu pobjedu. Veliko razočaranje ove godine je Hirvonen u Citroenu, ali on je i dalje jedan od glavnih kandidata za postolje na ovom rally-u. Sordo je pokazao da može biti jako brz na šljunku, samo ga nesreća prati kao i Ostberga.



Kao i do sada Michelin će opskrbiti sa Latitude Cross gumama za šljunak, kao i cijele sezone. I ovaj će puta biti dvije komponente guma između kojih će se moći birati, tvrđe i mekše. Svaki vozač smije koristiti sveukupno 35 guma, a od toga svaki vozač ima na raspolaganju 35 tvrđih komponenti guma i 16 mekših komponenti za mogućnost kiše.
Tako pred nama je jos jedan i ne izvjestan rally.

Post je objavljen 31.05.2013. u 10:04 sati.