Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plasticno-je-fantasticno

Marketing

Suradnja bloga i portala Črčkarije.com



Kao što ste imali prilike vidjeti, u boxu s lijeve strane postavljena je slikovna poveznica iliti link na web portal Črčkarije.com kojeg već treću godinu redovno i uspješno uređuje Marko Sladić.

Interes obojice autora - portala i ovog bloga, je razmijeniti zanimljive članke iz područja kojim se bavi ovaj blog, na malo slobodniji, neobavezniji način, pa tako progovoriti i o plastici. Naime, kako autor i mlada novinarska ekipa portala Črčkarije.com kažu:

Portal crckarije.com :) je osmislila ekipa mladih kreativaca, sa željom stvaranja nečeg novog.

Naša mlada novinarska ekipa črčka od apsolutno ničega zanimljive reportaže i članke koje će svakog čitatelja doslovce zalijepiti za stolicu. Mi nismo poput nekih drugih VELIKIH časopisa koje morate plaćati, mi smo potpuno free, digitalno otvoreni za sve vas i nas :). Vaše je samo da nas posjetite i uživate...

Bavimo se i humanitarnim radom! Pročitati i nešto više saznati o našim humanitarnim akcijama možete na linku http://www.crckarije.com/pomoc.htm.

Surađujemo sa VELIKIM igračima na polju medija! Stoga ako ste novinarska kuća, TV postaja ili neka slična javna medijska struktura, slobodno se javite :).

Da rezimiramo, što na kraju mi stvaramo? U kombinaciji sa modernim tehnologijama stvaramo pisana djela koja imaju pozitivne višenamjenske zadatke: opuštanje čitatelja, učenje nečem novom i pomaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija :).

U svakom slučaju samo pozitiva, zato smo i tu :).


Kao početak suradnje, portal je objavio članak "Plastika - Bogom dana ili vražje djelo", pa pogledajte. U planu je još cijeli niz ležernih članaka o plastici i plastičnim proizvodima koji nas svakodnevno okružuju.

Kao autor bloga veselim se ovim prvim koracima suradnje i nadam se uspješnom nastavku na zadovoljstvo čitatelja bloga i portala Črčkarije.com.





Post je objavljen 30.05.2013. u 10:39 sati.