Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Daniel Glattauer

Daniel Glattauer - Protiv sjevernog vjetra

Slučajan susret u bespuću internetske galaksije povezat će Emmu Rothner i Lea Leikea. Emma želi otkazati pretplatu na časopis nakladničke kuće "Like", ali greškom šalje mejl na privatnu Leovu adresu. On joj iz pristojnosti odgovori. Emmi osjeti naklonost prema njemu pa mu otpise i na taj način u živote dvaju protagonista uđe nemir.
Postoji li u svakodnevicom zaposjednutoj stvarnosti zaštićenije mjesto za doživljavanje čežnje od virtualnoga prostora?
Roman Daniela Glattauera opisuje modernu ljubav koja kompjutorskim medijem dostiže visine opsjednutosti i platonske nježnosti te iz temelja mijenja emocionalne živote protagonista. Ovaj izvrstan roman, suvremeni predstavnik klasičnog žanra romana pisama, poetičan je pokazatelj kako ljudski duh i njegov najčišći oblik - ljubav, ostaju isti bez obzira na razvoj tehnologije i njezin sveprisutni utjecaj.

Daniel Glattauer - Svih sedam valova

Poznajete ljubavnu priču u kojoj se dvoje ljudi koji se nikada nisu vidjeli besmrtno zaljube jedno u drugo preko e-maila? Priča Emmi i Lea zaslužuje priliku za drukčiji svršetak. Leo se godinu poslije vraća iz Bostona gdje ga dočekuju mailovi od Emmi. Iako je u vezi, a Emmi još uvijek udana, njihovi osjećaji i dalje su snažni. Odlučuju se za susret koji će možda biti fatalan za oboje... Potpuno neobičan ljubavni roman za one koji vjeruju da prava ljubav uvijek pronađe svoj put.



download:
Daniel Glattauer - sve knjige

Post je objavljen 26.05.2013. u 11:54 sati.