Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ODLAZEĆA MISAO



slika: digital artist


Nisam si u modi ovih dana, zaobljene misli sudaraju se na oštrim kutovima pameti, a duša još uvijek tone u svoj ambis gledajući taj tihi pad i ostavljajući mjesto gdje je srce zaokružilo čitavu priču.

Ima li odlazeća misao kraj ili je to tek početak nečeg misaono čudnog u ovom čudnom danu koji se slio u moje urne nedosanjanih snova?

Prolaznost me guta, obuzima me i odnosi daleko od mjesta gdje je srce ostavilo svoj otisak na duši, krenut ću nekom stazom, čitati putokaze ostavljene od ne znam koje duše što je prošla prije mene i ostavila svoje tragove.

Nevidljivim nitima vezala sam dušu za tvoj život, čekala je ta duša na grobu bezimenom otkud nije dolazilo ništa, tek slutnja u duši, da tu sniva nečija haljina od tijela i da vrijeme čekanja ne znači ništa, a tek zalutali Mjesec u očima, tek plava suza koja se zaustavila i otpratila odlazeću misao ne znajući je li uloga života postavljena u dobro poznate koridore ili će slijediti znakove one duše koja je prošla prije mene.


napisano: 01.04.2013. u 11.55h | iz 4. zbirke "PLESAČ NA ŽICI"


http://www.digitalne-knjige.com/varga4.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7889-53-1
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



Post je objavljen 15.07.2021. u 11:02 sati.