Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

ENGLESKI VOLONTERI OBJAVILI KNJIGU O SVJETSKOM DANU MLADIH

Kao uvod u Svjetski dan mladih u Rio de Janeiru, mladi engleski zaljubljenici u Svjetski dan mladih, ujedno i volonteri Svjetskog dana mladih, objavili su knjigu o samom Susretu i njegovom značenju u njihovim životima.
Knjiga "Svjetski dan mladih:nadahnjuje generacije" objavljena je u Engleskoj prošlog tjedna. Osim što njeni redci pozivaju mlade da dožive iskustvo Svjetskog dana mladih, također na pristupačan način približavaju mladima vjeru. Autori knjige pisali su o vlastitim iskustvima s dosadašnjih susreta.
Westminsterski nadbiskup Vincent Nichols ponosno je predvodio događaj objave knjige, čestitavši tom prigodom autorima što su skupili hrabrosti, volje i spremnosti pretočiti svoje iskustvo u knjigu i ujediniti sve te doživljaje na jednom mjestu. Nadbiskup je napisao predgovor knjizi, a njeni su autori/urednici James Kelliher, Jo-Anne Rowney i Paula Mendez.
James je trenutno višemjesečni volonter u orgnaizacijskom odboru u Rio de Janeiru, sudjeluje u realizaciji aktivnosti sektora društvenih mreža te i dalje vrlo aktivno sudjeluje u pripremi, a kasnije i realizaciji Svjetskog dana mladih.

Knjiga se može kupiti na:
http://www.ctsbooks.org/world-youth-day-inspiring-generations

i na:

http://www.amazon.com/World-Youth-Day-Generations-ebook/dp/B00C0GBAMY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1369146010&sr=8-1&keywords=world+youth+day+inspiring+generations.

Post je objavljen 22.05.2013. u 09:42 sati.