Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulzagreb

Marketing

Najave 20.svibnja

Danček!

Danas bez preveč filozofiranja:

Otvaraju se Dani zagrebačke arhitekture , čiji će se program održavati na više lokacija najdražeg nam grada. Kažu, u svrhu popularizacije arhitekture kao takve. Ovogodišnja tema je Zagreb kao europski grad, u skladu sa skorim ulaskom Lijepe naše Hrvatske u EU. Traju do kraja tjedna, a program možete škicnuti na DAZ.

Također, počinje Tjedan Afrike, uz bogat program koji uključuje projekcije filmova u kinu Tuškanac, izložbe, predavanja, koncerte... Zaljubljenici u ovaj kontinent svakako će doći na svoje, a ostali smrtnici mogli bi naučiti nešto novo, a možda se i preobratiti u onu prvu skupinu sretan. Program možete naći na Tjedan Afrike. Traje do kraja tjedna. Logično, obzirom da je u pitanju TJEDAN Afrike. smijeh

U 19 sati u Studiju kabineta grafike HAZU (Hebrangova 1) otvara se izložba Celestine Vičević. I ne biste vjerovali, izlagat će se njene grafike. Inače, ova je umjetnica poznata po tome što radi instalacije od svojih radova, povezujući i ulančavajući grafičke listove. Pa, ako ste zainteresirani, zaletite se do HAZU večeras. Izložba je otvorena do 15. lipnja.

U 20 sati u Greti (Ilica 92) se otvara izložba Borisa Greinera, pod nazivom "U očima drugih". To je ujedno i jedina informacija koju imamo o istoj, pa ako želite provjeriti o čemu je riječ, pravac Greta! Izložba će biti otvorena do 26.svibnja.

Nadam se da ćete pronaći nešto za sebe, i da vas putem neće zaliti pljusak.

Ostanite mi kul

Ivana

Post je objavljen 20.05.2013. u 16:30 sati.