Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Koncertne najave


GREEN DAY - 25.5. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
Green Day su objavili novi glazbeni spot i prve datume nastupa u 2013. godini.
Trio je predstavio svoj vjerojatno najzanimljiviji spot ikada za pjesmu ‘X-Kid’ (pogledajte u nastavku). Osim toga objavljeni su i prvi koncertni datumi u sljedećoj godini i čini se da će bend najprije zasvirati u Europi, a onda se otisnuti u ostatak svijeta. Prvi koncert dogovoren je za 24. svibnja u Fiera Milano u Italiji, a bend će se u Europi zadržati do sredine srpnja. Karte za talijanski koncert u Trstu možete nabaviti preko talijanskog promotora Azalea promotions.
24.05. — Milan, Italy — Fiera Milano Live
25.05. — Trieste, Italy — Piazza Unita’D’Italia
27.05. — Belgrade, Serbia and Montenegro — Kalemegdan Park
29.05. — Vienna, Austria — Krieau Rocks
01.06. — London, England — Emirates Stadium
05.06. — Rome, Italy — Ippodromo Le Capannelle
06.06. — Casalecchio Di Reno Bo, Italy — Unipol Arena
08.06. — Nuremburg, Germany — Rock Im Park
09.06. — Wershofen, Germany — Rock am Ring
16.06. — Holland, Netherlands — Pinkpop Festival
18.06. — Lodz, Poland — Atlas Arena
21.06. — Moscow, Russia — Olympic Arena
23.06. — St. Petersburg, Russia — SKK Arena
26.06. — Helsinki, Finland — Rock the Beach Festival
28.06. — Norrkoping, Sweden — Bravalla Festival
30.06. — Oslo, Norway — Ullevaal Stadium
02.07. — Copenhagen, Denmark — Refshaleoen
04.07. — Werchter, Belgium — Werchter Festival
05.07. — Arras, France — Mainsquare Festival
10.07. — Nimes, France — Festival de Nimes Arena
12.07. — Lisbon, Portugal — Optimus Alive Festival
13.07. — Bilbo, Spain — Bilbo BBK Live Festival



KISS MONSTER WORLD TOUR 2013 - 17.6. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
Nakon što je Rammstein najavljen kao prvi “headliner” festivala Nova Rock je objavio i američki KISS, a osim na Novoj Kiss će biti i na kratkoj europskoj turneji, a nam najbliže u Italiji, kraj Udina, i u Milanu. Karte možete nabaviti preko talijanskog promotora Azalea promotions.
Maskirani Paul Stanley i Gene Simmons dolaze s “Monster” albumom, kojeg se ne treba bojati, ali definitivno može uspoređivati s njihovim ranijim remek-djelima.
June 1 - Stockholm, Sweden
June 3 - Helsinki, Finland
June 6 - Solvesborg, Sweden
June 8 - Stavanger, Norway
June 11 - Copenhagen, Denmark
June 12 - Berlin, Germany
June 14 - Prague, Czech Republic
June 15 - Vienna, Austria
June 17 - Udine, Italy
June 18 - Milan, Italy
June 20 - Zurich, Switzerland
June 22 - Clisson, France



WHITESNAKE, 15.6.2013. ZAGREB, DOM SPORTOVA
Dugoočekivani Whitesnake live album izlazi u travnju ove godine! MADE IN JAPAN (Frontiers Records) moći će se kupiti u nekoliko varijanti: DVD, Deluxe 2CD/DVD, Blue-ray. Album je sniman u Japanu 2011. godine, za vrijeme svjetske turneje Forevermore na kojoj je Whitesnake svirao na Loud Park festivalu u Saitama Super Areni.
Whitesnake su velik dio 2012. godine posvetili editiranju i dovršavanju snimke s japanskog koncerta kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i slike i zvuka. Ovogodišnja turneja Year Of The Snake (na kojoj će zasvirati u Zagrebu, 15. lipnja) je nastavak jako uspješne turneje Forevermore na kojoj je snimljen DVD. Uz ovaj live album, fanovi će u bilo kojem trenutku moći oživjeti sjećanje na Whitesnakeov koncert.
Na live izdanju se nalaze pjesme s Forevermore albuma te nezaboravni Whitesnake klasici poput "Is This Love," "Still Of The Night" i "Here I Go Again". Dobra atmosfera, hitovi, glazbena virtuoznost i prepoznatljiv Coverdaleov vokal – ono što bi svaki Whitesnakeov fan (i novi i stari) trebao pogledati – sve je tu! Snimka uključuje zadivljujuće gitarističke solaže Douga Aldricha i Reba Beacha, duboku ritmičku pozadinu basista Michaela Devina i bubnjara Briiana Tichya, bogati zvuk gostujućeg klavijaturista Briana Ruedya, te karakteristični Coverdaleov vokal. Članovi benda kažu: „Još jedna odlična noć za pamćenje koju ćemo podijeliti sa svim fanovima!“
U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebačkom Domu Sportova će se održati koncert hard rock velikana. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.
Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.



RAMMSTEIN, 11.7. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
U posljednje dvije godine, koncerte s turneje "Made in Germany" njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta: u Meksiku, SAD-u, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Europi. Njihovo putovanje se nastavlja uz moto za 2013. godinu: “Wir halten das Tempo” (Držimo ritam). U novom dijelu turneje, popularni njemački bend Rammstein, koji je poznat po koncertnim spektaklima s obiljem pirotehnike, 11.7. u Villi Manin Codroipo kraj Udina Italija. će gotovo doslovno zapaliti publiku. Njihova karijera je obilježena je brojnim kontoverzama, provokatnim video spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek osiguraju fenomenalnu scenografiju, a na nastupima također često mijenjaju posebne kostime. U više navrata su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, te prozivani radi eksplicitnih scena u video spotovima. U stvarnosti, istina je da je Rammstein usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu te se ne opterečuju tračevima. Uz zabavu i efekt iznenađenja, najveći naglasak stavljen ja na sigurnost i profesionalizam.
„Oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti“– izjavio je frontmen benda Till Linderman.
Ulaznice i više informacija na stranicama AZALEE organizatora.


Post je objavljen 11.05.2013. u 18:57 sati.