Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OSNIVA SE GRAĐANSKA INICIJATIVA "LISTA DUŽNIKA" KOME JE SVE VLADIMIR GREDELJ OSTAO DUŽAN?!



Danas je ujutro osvanuo na gradskom javnom WC-u na tržnici u Bjelovaru grafit: "ODVJETNIČKI URED VLADIMIR GREDELJ". Došli su mnogi sugrađani i naposljetku novinari vidjeti.... Ispred bivšeg odvjetničkog ureda na šetalištu dr. I. Lebovića 30., u Bjelovaru, ne prestaju dan i noćne straže od strane Sekurity, koje je unajmio Vladimir Gredelj i straže od vlasnikove strane i obitelji Marijana Goleca.

Do sada je na poslovnom uredu "pet puta" promijenjena brava, sa novim i drugim celinderima... Uglavnom mijenjao je za Gredelja, bravar i privatni obrtnik Maladen Habaht. Dok su obitelj Golec, zadnju bravu zamjenuli sami... Drama i agonija ne prestaju. Bivša dogradonačelnica Maja Šafarik (HDZ) je kazala: "Mladenu Habahtu sram te bilo, kobac jedan, mijenjaš brave za Gredelja!"



Između ostaloga (bivši) odvjetnički ured od Vladimira Gredelja je u velikom centru pažnje, dolaze razni ljudi i odlaze... Pojavio se je sin od Gojka Čuruvije, koji tvrdi da odvjetnik Gredelj, je njemu ostao dužan 300.000,00 kuna. Da je radio na njegovoj kući, a između ostaloga da zastupao ga je u nekim sudskim slučajevima...

--------------------------------------------------------------------------------------
Možemo riješiti ovaj dug. Neka gospodin Gredelj donese 60 tisuća kuna a ostatak novca neka otplati u ratama do kraja godine. Mislim da je to dovoljno razumno za dug od 140 tisuća kuna. Gdje su još i kamate? Govorimo o 150 četvornih metara prostora koje taj čovjek koristi. Rekao je da nema taj novac, ali ja mu ne vjerujem. Znate, imamo u familiji dvojicu studenata kojima plaćamo podstanarstvo u Zagrebu i treba razumijeti i nas – kazao je Marijan. Puno oštriji bio je i Stojković.

– Gredelj nema para!? To su priče za malu djecu. Gledajte koje limuzine voze on i sin. To je situirani čovjek, pored svega toga s velikim poznanstvima u pravosuđu i policiji. Budite sigurni. Svi su oni u Bjelovaru povezani. Ovo je mala sredina – upozorio je Stojković samo nekoliko sati prije nego što se, prema Gredeljevim riječima, bjelovarska policija ispričala.

novilist.hr (Autor: Vanja Vesić - Objavljeno: 17. svibnja 2013. u 18:46)
-------------------------------------------------------------------------------------

HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 18.05.2013.
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
———————————————


Post je objavljen 19.05.2013. u 13:50 sati.