Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DRAMA PRED ODVJETNIČKIM UREDOM OD VLADIMIRA GREDELJA



Vladimir Gredelj izbačen iz ureda u Bjelovaru

U jutro u 08,00 sati ispred ureda odvjetnika Vladimira Gredelja, na šetalištu dr. I. Lebovića broj 30., u Bjelovaru je bilo burno. Došao je vlasnik objekta Marijan Golec i njegova supruga, te došao je i majstor za brave Mladen Habaht, koji je trebao postaviti na ulazna vrata drugu bravu sa novim celinderom i ključevima. Tu su se skupili i brojni novinari. Ubrzo je došla i policija. Drama pred odvjetničkim uredom je kulminirala do kraja, unatoč kiši koja je neprestano padala. Ni kiša nije pomogla da se novinari raziđu. Novinari su se nervozno šetali oko vrata - gdje su bile uprte sve oči zbivanja. Novinari: raznih listova, radija, televizija, oni nisu se makivali ispred ulaznih vrata, gdje se odvijao pravi igrokaz... Zapažen je, kako tud prolazi sa autom i župan Miroslav Čačija (HSS), i drugi radoznali građani, pa čak i Mladen Lončar iz Novoseljana, i tajna policija u civilu i civilnim autima..

Gredelj dužan 140.000 kuna za najam pa još mijenja bravu

Čekalo se je - da će doći i sam Vladimir Gredelj, ali on nije došao. Bila je uočena i jedna Gredeljova djelatnica, koja je isto prošla sa autom,... ,mnogi su došli vidjeti u prolazu što se tu dešava. Vladimiru Gredelju je istekao ugovor o zakupu prostora, odnosno ugovor je prekinuo vlasnik atraktivnog prostora od 150 kvadratnih metara. Marijan Golec mu je dao zadnji rok do 15.05.2013., kada mu je bio uručeni pismeni dopis, koji je bio uvjeren kod javnog bilježnika. Vlasnik je odlučio da za sada ne mjenja bravu, nego je majstor za brave Habaht, u ključanicu stavio ljepilo, da se vrata ne mogu otključati. Za ta zbivanja u Bjelovaru, oko Gredelja, bili su upoznati i neki ministri u Vladi RH. Između ostaloga pojavila su se svjedočenja i "trećih lica", koja su tvrdila da im je Vladimir Gredelj dužan novac,., npr. za neko postavljenje keramičkih pločica i to od 35.000,00 kuna.

Gledajte koje limuzine voze on i sin a nemaju tobože novaca

Zacijelo odvjetnički ured nije radio u Petak 17.05.2013. godine. Gredelj je dan prije ( u četvrtak 16.05.2013.) prijavio vlasnika Marijana Goleca, za prijetnju smrću... No, vlasnik je bio ljut i revoltiran, te svašta mu je dolazilo na pamet, zbog toga što se je osjećao prevaren. Išao je mjeriti tlak, koji je bio povećan na 225. Čovjek ima ugrađenih pet stendova na srcu, i zbog toga se ne bi smio živcirati... Dok su se ispred odvjetničkog ureda svi razišli, bilo je oko 09,40 sati. Vlasnik nije donesao odluku da Gredeljove stvari iseli van na kišu iz svog objekta, da odvjetnik Gredelj poslije ne bi rekao - da fali koji spis, tj, sudski predmet... U najnapetijim i najdramatičnijim trenucima Vladimir Gredelj se nije pojavio. Ali je slao svoje ljude da izviđaju i procjenjuju situaciju...

Gredelj može plaćati: nove brave i bravare i zaštitare

Nešto poslije 10,00 sati, kada nikoga nije bilo - pojavio se je Vladimir Gredelj sa Sekurity službom KLEMM i šefom vodstva Zoranom Marasom. Te, Gredelj je angažirao i platio istog majstora za brave Habahta, da promjeni ključanicu, odnosno da postavi na vrata novi celinder sa ključevima. Određeno je čuvanje objekta, tj. Gredeljovog ureda, od njegove strane. Nova drama se je desila oko 15,00 sati, kada je došao vlasnik Marijan Golec, sa svojom suprugom i sinovima. On je opet stavio lijepili u bravu da se ne dade odključati. Zaštitar ispred vrata je pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Svoju potporu Marijanu Golecu, došla je dati i bivša dogradonačelnica Maja Šafarik (HDZ). Kraj svega u zapisnik je ušlo da je vlasnik Golec, pljunuo na "novi celinder". Policija je SVE popisala i otišla. Gredelj je opet došao navečer i postavio novu bravu s celinderom.

Vladimir Gredelj želi prisvojiti tuđi prostor - svojim djelatnicima nije isplatio plaće

Vladimir Gredelj u zakupljenom tom prostoru posluje od 2005. godine, on je sve solidno plaćao, do 2010., kada je počeo "šepati" sa mjesečnim ratama. Zadnje ove dvije godine Gredelj je potpuno prestao sa plaćanjem najma. A dug je dosegao 140.000,00 kuna, plus sa zateznim kamatama. Vlasnik Marijan Golec, je htio prije toga izaći u susret Vladimiru Gredelju, da mu ovaj plati "pola svote" od duga, i da nastavi dalje raditi... Gredelj se potpuno oglušio na - na takvo rješenje problema... Vlasnik mu je dao savjet da negdje posudi 60.000,00 kuna, i da za ostatak novca će čekati... Uzrujani vlasnik Marijan Golec, sa svojom obitelji su sami promijenuli "novu bravu s celinderom" na ulaznim vratima (danas, 18.05.2013., u subotu). Te, pozvali su policiju, kojoj su na licu mjesta to priopćili... Drama se dalje nastavlja...

novilist.hr (prenosi)
Sve je počelo u jutarnjim satima kada su na poziv udruge Hrvatski štit i aktiviste Branka Stojkovića novinari i fotoreporteri došli na nesuđeni ispraćaj odvjetnika Gredelja iz ureda na Šetalištu Ivše Lebovića u centru Bjelovara. (http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Gredelj-duzan-140.000-kuna-za-najam-pa-jos-mijenja-bravu) Autor: Vanja Vesić- Objavljeno: 17. svibnja 2013. u 18:46 sati.

HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 18.05.2013.
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
———————————————


Post je objavljen 18.05.2013. u 16:34 sati.