Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pušiona, kaj god

Mi što smo u Rijeci izašli na izbore izašli smo bez love na programskom tragu berlinskih pirata. Berlinski pirati se nisu uspjeli nametnuti na njemačkom saveznom kongresu, prihvaćeno je samo dvije trećine njihovih glavnih zahtjeva, ako netko želi likovati pokret je popušio, berlinci nisu. Stižu proturječne informacije od raznih anketara, no nigdje se ne može glas za nas promatrati kao bačen glas, mi ionako kupimo glasove od onih kojima se gadi hrvatska politika. Koga zanimaju detalji programa ima na pirati.
Raspoloženje je dobro, da su bile dopuštene inozemne donacije prošli bi glatko, o nama se u inozemstvu piše pirate times, izašli smo i na stranici svjetske krovne organizacije PPI sa zadnjom fotkom, ovako smo samo reciklirali preostale plakate i letke iz europske kampanje. Građanima smo ponudili samo elektronsku platformu na kojoj mogu raspravljati i glasovati o dnevnim stvarima, Wi-Fi dostupan skoro svima i slične sitnice.
U ovim krajevima se u nedjelju i u županiji i u gradu Rijeci zaokružuje lista broj 7, u Samoboru, Petrinji, Bilju, Varaždinu i metropoli se raspitajte thumbuphrvatskaPost je objavljen 17.05.2013. u 17:26 sati.