Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

"U ime obitelji"

 photo Uimeobitelji_zpsafd2f181.jpg

Počela je široko organizirana akcija sakupljanja potpisa na peticiju za referendumsko pitanje:

„Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?“

U prvom danu trajanja akcije prikupljeno je basnoslovnih 131 tisuća potpisa, a nakon četiri dana već preko polovice potpisa, točno 215 tisuća od nužnih deset posto glasova biračkog tijela, to jest 371 tisuće. Naravno da se kod ovakve važne akcije očekuje preko pola milijuna potpisa, a iskreno, normalno bi bilo da odmah jedan milijun odraslih državljana Hrvatske stave svoj potpis na ovaj humanistički i civilizacijski zahtjev.

Akciju organizira Građanska inicijativa U ime obitelji, i ona je nestranačka, međutim, čak i da jest stranačka, što nije unatoč tvrdnjama skupine udruga bliskih vladi Republike Hrvatske koje služe za diskreditaciju akcije, ili da je organizira sveti Petar ili čak Karl Marx, nije bitno tko stoji iza nje nego je bitno što se akcijom zahtijeva, i koji joj je cilj, a zahtijeva se zaštita institucije braka kao osnovnog dijela ćelije društva – obitelji – na kojoj se temelji narod, i to zaštita od nasrtaja neoliberalne fašističke ideologije koja nastoji brak potkopati i uništiti.

BRAK = ŽENA + MUŠKARAC

„Sve ostalo je nešto drugo“, navodi se u specijalnom informativnom letku građanske inicijative.

Inicijativu je potpisao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Vatrenih, g. Igor Štimac, i npr. satiričar Željko Pervan, a od političkih stranaka u parlamentu su inicijativu podržale oporbeni HDZ i HDSSB, a od izvanparlamentarnih stranaka Hrvatske seljačka stranka, HSS, zatim, HSP 1861., Zeleni Hrvatske, HRAST, Obiteljska stranka, i neke druge pol. stranke, ali i udruge poput udruge Koordinacija hrvatskih branitelja iz Zagreba, ili npr. Hrvatski centar za istraživanje zločina komunizma, HR Centar IZK, dok su protiv parlamentarna stranka Samostalna demokratska srpska stranka SDSS, i HNS od Vesne Pusić, a SDP i stranka rada, Laburisti (Lesar), Hrvatska građanska stranka (Kerum i njegova sestra), Demokratski centar, DC, (bivša Tuđmanova predstojnica i ministrica pravosuđa, Ožbolt), i Hrvatska stranka umirovljenika, HSU, nisu odgovorili na poziv inicijatora akcije o izjašnjavanju, što također govori o njima, a od izvanparlamentarnih stranaka se Piratska stranka i Zelena lista izjasnile protiv navedene inicijative da je brak zajednica žene i muškarca. Svoju suzdržanost je objavila Bošnjačka demokratska stranka Hrvatske od kontroverznog Šemse Tankovića, i Istarski demokratski sabor, IDS. Od institucija je sveta Rimokatolička crkva, tako i katolička Crkva u Hrvata, za inicijativu, što nije tajna niti je potrebno posebno izjašnjavanje Crkve o tome. Islamska zajednica također podržava inicijativu da se sačuva svetost braka.

Akcija prikupljanja nužnih potpisa traje po zakonu do 26. svibnja 2013. godine, a potpomažu je preko pet tisuća volontera širom Lijepe naše, na 2000 lokacija. Do sada su zabilježeni izgredi u Zagrebu, Osijeku i Rijeci kada su volonteri U ime obitelji fizički napadnuti od strane nasilnika i netolerantnih pojedinaca, uz verbačno vrijeđanje, dok je reakcija državnih tijela poput policije i Državnog odvjetništva izostala, što također govori u kakvom strašnom ozračju neki građani Hrvatske moraju trpjeti nasrtaje balkanskih primitivaca.

Iako je vlada Kukuriku-koalicije uložila podosta novčanih sredstava iz Državnog proračuna odnosno od poreznih obveznika, u određene inicijative tipa „Isus voli pedere“, pozitivni rezultati za režim su izostali, dok režimski mediji nastoje Građansku inicijativu U ime obitelji što više cenzurirati, ali pošto se u cijeloj zemlji počelo „šuškati“ da se nešto događa, pokazala se ona naroda „uzalud vam trud svirači“, tako da od protuustavne cenzure za sada nema efekta, čime se bumerang negativne energije vratio ekstremistima ravno u glavu, jer članovi Građanske inicijative U ime obitelji imaju očito čiste duše.

Udruge, pak, poput udruge GONG, koja inače nadgleda izbore, pa je čudno da se miješa u stvari poput inicijative za referendum, te udruga BABE, koja se bavi zaštitom prava žena, pa je pitanje zašto je ona protiv navedene inicijative ustavne zaštite braka, ili pak kontroverzna udruga Documenta koja zna blatiti i relativizirati Domovinski rat, kao dio tzv. Platforme 112 (koordinacija NGO udruga, iako de facto nisu neovisne od vlade), te lezbijska i homoseksualna udruga Iskorak i Kontra, su protiv inicijative U ime obitelji.

Ovdje je zgodno naglasiti da inicijativa U ime obitelji nije protiv prava homoseksualaca i lezbijki, naprotiv, imaju pravo tražiti i zahtijevati što god hoće, pa i homoseksualne brakove i posvajanje djece, dakle, tražiti i esktra prava (druga je stvar što im društvo od njihovih zahtijeva bude dozvolilo), ali važno je naglasiti da sve homoseksualne osobe imaju ista prava pred zakonom kao i sve druge osobe, odnosno kao i heteroseksualne osobe, te već postoji institut istospolnih zajednica, a to što ta zajednica pohlepno traži više, govori o njoj. Međutim, postoji problem što se homoseksualnu zajednicu u RH instrumentalizira od strane služinčadi globalizma, tako da je istospolna zajednica došla u sličan položaj u kojemu su se nalazili nekadašnji pobunjeni Srbi koje je instrumentalizirao Beograd i režim Slobodana Miloševića.

SDP tajno priprema ozakonjenje homoseksualnih „brakova“ i posvajanje djece od strane homoseksualnih parova, tako da je građanska inicijativa U ime obitelji odgovor na najavu Zorana Milanovića, predsjednika partije i vladajuće koalicije, o promjeni definicije braka. Stoga je referendumska inicijativa ustavna zaštita tisućljetne tradicije čovječanstva. Može se reći da se „premijer iz Špičkovine“ trenutno bori protiv povijesti čovječanstva i tradicije naroda svijeta.

U sjedištu partije u kojoj partija Zorana Milanovića ima svoj izvor, u Moskvi, gdje je bilo i sjedište terorističke Komunističke internacionale za vrijeme totalitarnog komunizma, je predsjednik Ruske Federacije, i ruski parlament Duma, zakonski zabranio, pod prijetnjom kazne, homoseksualnu propagandu.

Milanovićev pak idol, maršal Tito, žestoko je proganjao homoseksualce, isto kao i Hitler, tako da su i totalitarni fašizam i komunizam imali, osim nekih drugih zajedničkih stvari, zajednički nazivnik homofobije. Međutim, zastupnici neoliberalnog terora današnjice zlouporabljuju nazivlje, kao što su i boljševici izvrtali pojmove, tako da homofobima nazivaju sve one ljude koji se iz vjerskih, ideoloških, političkih, ili drugih opravdanih i legitimnih razloga protive promjeni svjetonazora društva, i napada na kršćanstvo, islam i judaizam, odnosno monoteističke religije, što je sramotno, i nedopustivo, a podsjeća na pervertiranje jezika, jedna praksa kojom se obilato koriste vladajući bivši komunisti u Republici Hrvatskoj od hrvatske nezavisnosti do danas, kada na pr. totalitarni titoizam (komunizam/socijalizam) nazivaju „antifašizmom“, i tako nastoje izbrisati trag „Zvijeri“, odnosno masovnih komunističkih zločina koji su ostali nekažnjeni, a žrtve ponižene.

Kao uvod u zakonski prijedlog kojim bi se istospolnim parovima omogućilo sklapanje braka i posvajanje djece je koncem 2012. godine nasilno u hrvatski školsko-obrazovni program uveden novi Zdravstveni odgoj koji je ideološki obojen, i čak povećava toleranciju prema pedofiliji i pornografiji, odnosno to je pokušaj mijenjanja svjetonazora cijeloga društva u Hrvatskoj.

Kao pozitivan primjer obrane od globalizma je većina stanovnika savezne američke države Sjeverne Karoline na referendumu 2012. godine izglasalo ustavnu zabranu homoseksualnih brakova. Isto se dogodilo i u Californiji, dok je Republika Francuska uvela homoseksualne brakove i pravo posvajanja djece od istospolnih parova, ali uz prosvjed 1,5 milijuna Francuza u Parizu, i najavama rušenja ovakvog zakona. Samo u 13 od 190 država svijeta je uveden institut homoseksualnih „brakova“.

Već sada na blogu CBK imate mogućnost se CIVILIZIRANO na mini-referendumu izjasniti ZA ili PROTIV ustavne zaštite braka definiran kao zajednica žene i muškarca, i mišljenje objasniti argumentima, ali bez vrijeđanja, psovanja i divljanja!


CBK

 photo Uimeobitelji2_zps050da2bc.jpg



Post je objavljen 17.05.2013. u 16:09 sati.