Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Velika hvala ljudima velikog srca


Eh da, evo i nas malo. Što se u kratko događalo od našeg zadnjeg javljanja?
Zima nam je konačno otišla i došlo nam je proljeće sretan Iako se to po temperaturi ne bi reklo jer vrijeme više sliči ljetu. No nama to itekako odgovora. Više smo aktivniji i manje depresivniji zujo
Kod Anjice ništa nešto revolucionarno novo. Iako je u 3 i 4 mjesecu bila dva puta u infektu, redovito pohađa Rehabilitacijski centar „Mali dom“.
I dalje intenzivno vježba i rezultati su itekako vidljivi. Puno više komunicira, prati, shvaća, priča a i dalje voli biti okružena pažnjom i naravno želi biti uvijek u centru pozornosti yes
Osim gore navedenog infekta, problemi s dišnim putovima su pod kontrolom. Svakodnevno dreniranje s drenažnim prslukom, aspiriranje te povremeni odlazak u slanu sobu itekako pomaže u stabilnosti dišnih putova. Kod epi napada tu smo i dalje na istom. Nekad malo manje, nekad malo više no nema ih toliko koliko ih je znalo biti prije 4-5- godina.
Više nisu toliko jaki, intenzivniji nit ih ima jako puno. Najčešći su u jutarnjim satima (prilikom buđenja) te prilikom aspiriranja.
Kukovi su pod kontrolom. Ništa ju ne boli i sve svoje rehabilitacijske obaveze uspješno odrađuje. Ovih dana očekujemo termin za kontrolu kod doktora Tudora u Lovranu.
Kako ide starija tako joj i imunitet raste a tome ide u prilog činjenica da odlično uzima tekućinu i super jede njami
Eto, to bi u kratko bilo to o Anjici.
Iskoristili bi ovu priliku i zahvalili bi se osobama koji su Anji donirali bazu za kućnu invalidsku sjedalicu (cc 5.000,00 kuna) kao i na novčanom iznosu od 1.400,00 kuna koji će se koristiti za privat vježbe. Osobe koje su donirale gore navedene materijalne i novčane stvari, htjele su ostati anonimne što mi i poštujemo i još jednom im se od srca najiskrenije zahvaljujemo.
A Vama dragi blogeri, dragi prijatelji jedan veliki srdačan pozdrav wave i jedan veliki cmok kiss od Anje i njezinih roditelja.



Post je objavljen 17.05.2013. u 07:00 sati.