Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulzagreb

Marketing

Najave 16.svibnja

Danček!

Danas na jelovniku imamo nekoliko delicija sretan:

Večeras se u 19 sati u Gliptoteci HAZU (Medvedgradska 2) otvara izložba češkog fotografa Jana Saudeka pod nazivom "U vrtlogu strasti". Organizator izložbe je Veleposlanstvo Republike Češke. Obično me u Gliptoteci, koja mi je sama po sebi monumentalna, prekrasna i posebna, izložbe budu jako dobre, pa vjerujem da će ova biti samo potvrda te moje teze. Ako ništa drugo, dođite i pogledajte predivan prostor stare kožare.
Izložba je otvorena do 9. lipnja.

U 20 sati u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju otvara se izložba "Čarobni svijet fosila". Izložba je organizirana u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna. Učenici grafičkog, kiparskog, te odjela za oblikovanje metala, te keramike, u muzeju su imali niz radionica tijekom kojih su izrađivali ove predmete inspirirane fosilima. Zvuči i izgleda obećavajuće, a ako ništa drugo, tu bi izložbu valjalo posjetiti barem kao podršku mladim nadama. Izložba će ostati otvorena do listopada.

I dalje traje Tjedan botaničkih vrtova i arboretuma, te, ako niste, svakako provjerite što vam se nudi. Ne zaboravite se predbilježiti!

Ostanite mi kul!

Ivana

Post je objavljen 16.05.2013. u 16:15 sati.