Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdivanicgrad

Marketing

IZLUČNO - DA ILI NE?

Došao je i taj vikend kada su se skupile ponajbolje ekipe iz Hrvatske na nepotrebnom izlučnom natjecanju. Nakon poduljeg iščekivanja mjesta natjecanja doznajemo da je u Samoboru....kad ono par dana prije natjecanja ipak stotinjak kilometara dalje u Varaždinu. No ajde....kud svi tud i mali Mujo.
Stres, stres i stres su obilježili taj dan. Gore nego prije državnog! Prva vježba nezadovoljavajuća!! Druga vježba nezadovoljavajuća, ali dovoljna da smo sigurne da smo prošle. Štafeta...ono...može i bolje i biti će bolje. Cure iz Zaprešića i mi na kraju smo i dobile najzasluženiji prolazak za Francusku!!!
Od muških ekipa kao što se i predviđalo dečki iz Paukovca su prošli onak elegantno, dok nažalost dečki iz Deanovca su nekaj zatiltali na vježbama i ovaj put nisu uspjeli. Još da izdvojimo i ekipe Gračenice. MA i MB ekipa se plasirala i naravno....nosit će nam torbe ko i u Češkoj naughty

Šta reći? Koju posluku porati? Izlučno??? Nepotrebno je utrošen novac, vrijeme, živci mnogih ekipa. Državno natjecanje je izgubilo na važnosti, a ekipe će sve više gubiti volju uopće ići na natjecanja.

16.5. gradonačelnik grada Ivanić Grada Boris Kovačić u domu Alojza Vulinca primio je sve uspješne klubove, udruge i sportaše među kojima su bili i DVD-i koji su prošli vikend bili na izlučnom natjecanju.

No....mi smo plasirane i kreću lagane pripreme za nadolazeća natjecanja. Ono kaj nam slijedi je Kup Deanovca, dva dana Fažane sa reprezentacijom, dva dana Austrije u koju nas šalje HVZ kao predstavnike Hrvatske zbog pobjede na Kupu HVZ-a i naravno na krajuuuuuuuu CTIF Francuska od 14. do 21. 7.!!!!

Ovim putem želimo se zahvaliti i našem najvećem sponzoru hotelu Sport i vlasniku Krešimiru Peteku koji nam je omogućio pripreme u izvrsno opremljenoj teretani hotela Sport tijekom kišnih i snježnih mjeseci.

Hvala svima onima koji su nam pružali podršku kada nam je bilo najteže!

Pozdrav svima i vidimo se!!!

Post je objavljen 16.05.2013. u 11:53 sati.