Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dostojanstvo ubogih svinja

"Samo one same i iz slobodne odluke smiju reći da one jesu uboge svinje. Tko im to želi staviti u usta vrijeđa ih ma kako dobre bile njegove namjere. U biti je oslobađajuće refleksije da se ona ne zna iznuditi. Ona odgovara samo na indirektnu pomoć."
Sloterdijk

Jučer me se u razgovoru podsjetilo na košarkašku generaciju Dalipagića, Kićanovića, Ćosića, Slavnića, Delibašića kako su se oni u završnicama utakmica otimali tko će preuzeti rizik odlučivanja utakmice na svoja pleća. To je bila kao kritika iskusnog mene jer ne istupam u javnosti.
Preracionalno razmišljanje. Ljude uglavnom zanimaju samo buka, raskoš i u konačnici broj koji treba zaokružiti tako da najkorisniji posao u ovoj kampanji uz one koji šarmiraju rade oni koji po plakatima svake vrste, kad već nemamo love za svoje plakate lijepe naljepnice s brojem 7.
Danas sam mislio pisati o stražnjicama ali tema je preduboka, a paralelno radim razrednu administraciju, ozbiljnija razmišljanja očekujte kad nas rezultati izbora dovedu u još bezizlazniju poziciju zuboludPost je objavljen 16.05.2013. u 09:21 sati.