Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Koen, putešestvija idealista

Moj frend anarhist Vučko je negdje pretpostavljam gdje ga trebaju po neslužbenim informacijama u Španjolskoj ili Grčkoj. Masa mladih i manje mladih s misijama putuju svijetom. Imaju poznanstva i osjećaju se sigurnim u underground sceni. Mi koji smo se zabili u svoje gradove i zarobili u zidove logistički ih pomažemo.
Koen je jedan od belgijskih pirata koji je došao pomoći u EU izborima, viđali ste ga i u Zagrebu kako maše zastavom na Jelačiću. Jučer je iz vedra neba osvanuo za riječkim piratskim štandom. Drugarica ga je uz štand veterana Rubu pozvala na ćevape u Marun, pokupila usput Jina i mene i evo ga sad revolucija još spava u maloj sobi.
Sjedio sam jučer i razgovarao s Brankom Cerovcem, tko ne zna za njega njegov problem, kaže otprilike političke gnjide će za doručak smazati tvoje snažne tetovirane dečke, al svejedno bih rado sudjelovao u tom projektu da ste me na vrijeme kontaktirali, ne usuđujem mu se reći zašto nismo, mislim da je između redova pronašao put objašnjenju.
Složili smo se da se treba jače povezati s međunarodnom scenom da bi se eliminirao domaći provincijski unutarstranački jal, ideja, a ne pojedinci !
Inače život ide dalje, fotić opet sam snima, da se naš najmoćniji "pro familia" pokret ima nad čim zgražavati...



Post je objavljen 14.05.2013. u 09:10 sati.