Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Počinju prijave za animatorsko ljeto na Malom Lošinju

I ove godine u Domu sv. Martina u Malom Lošinju održava se animatorsko ljeto. Po dvoje mladih iz župa Zagrebačke nadbiskupije tijekom tjedan dana prolaze zanimljiv program koji želi na mladima razumljiv i prihvatljiv način prenijeti vrijednosti duhovnog života, crkvenog zajedništva te važnost timskog rada. U proteklih devet godina više od 1500 mladih prošlo je taj program i mnogi su se nakon toga aktivnije uključili u rad s mladima u svojim župama.

Mladi animatori će u Godini vjere u Malom Lošinju razmišljati o molitvi, a uz bogate kateheze i zanimljive radionice, očekuje ih i poneko iznenađenje.

Mladi koji sudjeluju u programu animatorskog ljeta moraju biti stariji od 18 godina te se u župi isticati svojom zauzetošću u pastoralu mladih. Troškove boravka u Domu sv. Martina snosi župa, a mladi sami plaćaju troškove puta u iznosu od 350 kuna.

Župnici mogu prijaviti svoje mlade do 15. lipnja putem e-maila: mladi@zg-nadbiskupija.hr ili telefona 01/4894-866. Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa i broj mobitela. Mladi mogu izabrati jedan od ponuđenih termina za animatorsko ljeto.

Izvor: Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije i laudato.hr

Post je objavljen 13.05.2013. u 15:18 sati.