Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/profesorsiguro

Marketing

Nikada lakše do novaca

Odvaži se, budi borac i zgrabi novac!

Ako ste još uvijek u potrazi za svojom srodnom dušom i mislite: „Ah, nikada ga/je neću upoznati...“, vjerojatnost da ste vrlo, vrlo blizu upoznavanju PRAVOG ili PRAVE je iznimno velika! Barem tako tvrde tvorci starih mudrosti, među kojima je i profesor Siguro: „Kada nešto doista jako želite, sve sile svemira pomoći će vam u ostvarivanju te želje. Naravno, sile to ne mogu bez vaše pomoći. Zbog toga ne smijete nikako odustati.“

Počnete li razmišljati pozitivno, izgradite samoga sebe i osigurate svoj život, u trenutku kada budete najsretniji na svijetu, stići će vam on ili ona i upotpuniti vašu sreću do kraja!

A kako do sreće? Slijedite primjer profesora Sigura, koji je ugovorio sAktiv Premium, policu Erste životnog osiguranja i tako ušao u nagradnu igru u kojoj može osvojiti od 1.000 do 10.000 kuna! sAktiv Premium nije bilo kakva polica, već ona koja i vama i vašim najmilijima omogućuje financijsku stabilnost. Riječima prof.Sigura, ova polica je melem za ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija. I onih sretnih, koji tek slijede!

Detalji nagradne igre
Ugovorite li životno osiguranje sAktiv Premium u poslovnicama Erste banke u razdoblju od 2. travnja do 3. lipnja, velika je šansa da baš vi osvojite vrijedne nagrade: 1 x 10.000 kuna, 3 x 3.000 kuna ili 5 x 1.000 kuna na Diners Club Standardnoj kartici.

O životnom osiguranju
sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja i kod kojeg se premija uplaćuje višekratno (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). U slučaju doživljenja ili smrti, korisniku police isplaćuje se osigurana svota. 3% osigurane svote isplatit će vam se za rođenje djeteta, a čak 6% osigurane svote, dobijete li blizance. Trajno oslobađanje od plaćanja premije dolazi u slučaju invaliditeta od 80% ili više, kao posljedice nesretnog slučaja, dok za dodatnu sigurnost možete kombinirati sAktiv Premium i dopunska osiguranja. Ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti kao jamstvo otplate kredita. Policu, koja može trajati od 5 do 40 godina, možete ugovoriti već od 18 godine života pa sve do navršenih 65 godina. Minimalna godišnja premija iznosi 180 eura, a minimalna osigurana svota 1.500 eura. Informativni izračun životnog osiguranja potražite na linku http://www.erste-osiguranje.hr/calculator

Pravila nagradne igre „sAktiv Premium nagrađuje“ možete pronaći na internetskoj stranici www.erste-osiguranje.hr
Izvlačenje sretnih dobitnika bogate nagradne igre održat će se 17. lipnja 2013. godine u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d., u Zagrebu, Miramarska 23. Za sve informacije posjetite najbližu poslovnicu Erste banke ili nazovite info telefon 062 37 2700.

„Zgrabite i život i novac u svoje ruke!“ – vaš prof.Siguro

životno osiguranje - sigurna budućnost vašeg djeteta


Post je objavljen 09.05.2013. u 10:24 sati.