Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azrijela81

Marketing

Snove treba pozeljeti i odsanjati do kraja



Mozda se u tebi ponekad javi misao da nisi spreman za novi pokret, za potez u igri zivota, ali bas tada zastani i okreni se..vidjet ces sve svoje i dobe i lose misli, sve one poslove koji su na kraju dovedeni kraju i koji su izmamili veliki :) na tvoje lice
..ako zaista zastanes na tren i samo se okrenes svijetu otvorena srca, nece ti biti bitno tko ti je sto lose napravio ili rekao, jer sve ono lose je tu bilo da ti ili pokaze kakva je netko osoba ili da te uvjeri da put kojim kreces i ljude koje znas nisu zaista ljudi za tebe. Sve nekako izgubi svoje boje i onaj glamurozni sjaj tek kada se pojave klimave staze, tek kada biras zelis li izvuci svoju glavu prije svega ili se bacas u blato i brzu rijeku kako bi bio rame uz rame s prijateljem..

Priznajte si, koliko pravih prijatelja zaista imate?!
..koliko postoji onih koji vam nikada nisu zabili noz u leda, koji su bili uz vas i sve bi dali zbog vas, pa cak i svoj zivot doveli u opasnost samo da vide da ste sretni, da vide :) na vasem licu i ruke bez okova..
..sloboda je uvijek bila na cijeni, ali ako jedno pricate a drugacije se ponasate i ako nekog trebate i zovete tek kada ste u govnima, hmm..to nije ljubav, to nije prijateljstvo..iskoristavanje?! ..sasvim sigurno..

Tek kada pocmete tapkati na jednom mjestu i kada vam put pod nogama vec izgubi cvrstocu, a misli postanu gnjecave..hmm, tek tada znat cete koji je put pravi, koja je misao na mjestu i koliko zaista treba nekome da vas ili zavoli ili da vam da nogom u guzicu..
Znam, tesko je obranit se od krvnika koji zele da ste na dnu hranidbenog lanca, od onih sirovih pojedinaca koji uzivaju vidjeti kako patite, koji se hrane vasom krvlju..tugom..borbom i svim onim sto ne zelite od zivota. Tesko se okruzit pojedincima ako ni sami ne vidite pravi smisao svoga postojanja, ako su vas u zivotu previse gazili i previse vas bacali na koljena, nekako s vremenom izgubi se ona car, ona ljubav i ljepota trenutka i postajete marionete spremne na sve i svasta..izgubite svoj smisao i samo disete..ne da bi zivjeli, vec da bi samo prezivljavali

Krvnici zele da udises prasinu, oni zele tvoja losa stanja i bespomocne prljave suze. Zele tvoj zivot, poput svoga ispuniti prosjecnoscu s kojom su se vec odavno pomirili. Ali nemoj stati, ti si mocan, ti si jak..gledam tvoje ruke i vidim snagu u njima, vidim da mozes..ooo da, ti to mozes!!
Kreni dalje, samo se digni i bjezi i ako te koraci iz prasine vode necemu gorem..ne okreci se..samo bjezi..i kada upadnes u blato..zivo blato..ne boj se..nisi sam..ti nikada nisi sam..i kada te prekriju kisne kapi, kada se na tebe satre sva ona voda mjesecima skupljana, sve ono zlo..dernjava i galama..ooo ne, ne brini, ti nisi sam..ukopan stojis, ali tvoj duh i tvoje misli lete..voda ce s tebe isprati prljavstvinu, lice ce ponovno poprimiti kristalno jasnu boju..a osmijeh bit ce jos jaci, jos snazniji..a oni krvnici, oni ce ostati na svome dnu, u prasini, daleko od cistoce, daleko od ljubavi..od srece..daleko prijatelju od tebe..

Potrebno je od svijeta uciniti svoje kraljevstvo, potrebno je boriti se i za suze i za :)
..a obecanja, ispunite ih ili nemojte nista obecavati, ne samo drugima..nikome, pa ni samome sebi
..nemojte nikada zaliti za svoje pokrete, za sve one poraze i blato u kojem ste bili ili u kojem jos uvijek jeste..blato, kao i kisa su dio zivota..dio stvaranja i unistavanja..dio odrastanja..duse..tijela..vas..
Postanite vitezovi svojih bajki, ali ne po macevima i snazi koju cuvate u rukama, vec po rijecima i obecanjima iza kojih trebate stajati

A ako padnete, a kazem vam: "Past cete!!"
..tako lako cete otrest prasinu sa koljena i dignuti se, samo morate vjerovati da nije kraj..nikada nije kraj..ovo su tek uvodi u zivot koji vas ceka, ovo je tek pocetak..necu reci necega loseg, jer od loseg moze biti jos i gore..zato samo, pocetak ostatka vaseg zivota, a koliko ce jak i postojan njegov nastavak biti ovisi samo o vama, o vasim snovima i rijecima u koje ste se uvjerili

Vi ste jaki, sve mozete..samo se usudite to pokusati..skocite..i tada recite hop..

Post je objavljen 06.05.2013. u 12:41 sati.