Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narubupameti

Marketing

Vani pada kiša.

Zapravo pišucka kao muškarac koji ima problema s prostatom.

Narudžba portreta kćeri kolegice s posla je na dobrom putu da bude gotov. Moram ga idući tjedan predati. Takav je dogovor. Sada već pomalo priželjkujem da ne radim po narudžbama, kako bih imala više slobode u prikazivanju osoba koje crtam, a ne da ih vječito gledam očima naručitelja i pogađam njegove želje.

................................

Za jedno dva tjedna sastati će se moj književni klub. Knjiga ovog mjeseca je "Najbolje što se može dogoditi jednom kroasanu" - Pablo Tusset.

Jedva čekam susret. :) S obzirom na dosadašnje, rasprava će biti žestoka, a ideje da pripremimo španjolska jela i pijemo sangriu već mi sada navlače slinu i bude maštu. :)

Knjiga je bila moj prijedlog. Pročitala sam ju prošle godine, ali mi nikakav problem nije bio ponovno ju progutati s užitkom.

Glavnog junaka, točnije, anti-junaka, zavoljela sam već nakon prvih par stranica. Debeli muškarac u kasnim tridesetima, samac, s jointom i ustajanjem tek poslije 12h (s obzirom da noći provodi pijan) kao svakodnevnom navikom, upadne u neku krimić -triler priču spašavanja svog super - cool - mršavoga - bogatog brata.

Prijevod - odličan.
Lektor - kvalitetan.
Stil - lagan, tečan, ne previše kompliciran, ali dovoljno intrigantan.
Priča - izuzetna, odvija se laganini, kao da ti pisac kaže - čuj stari, čitaj il nemoj čitat, ali ne moj me požurivat - i onda otpuhne dim i nastavi.
Žanr - nemam blage.. krimić, triler, fantastika, humor...
Razgovori - za upišat se!
Intelektualna razina - visoka.

Definitivno jedna od najboljih knjiga koju sam ikad pročitala! :))


Post je objavljen 05.05.2013. u 18:59 sati.