Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Mi ekstremisti (Linnert&co)

Jučer je na Korzu jedan ekstremist prosvjedovao. Zamislite on bi jeo nemodificiranu rajčicu, svi su mu se naravno smijali i odmahivali glavom.



Zahvaljujući internetu svijet je postao veća provincija od provincijalaca koji ga nastanjuju i demokratski preglasavaju. Na Krku provode odmor njemački pirati u usponu, zbog tražilica, Patrick Linnert, Florian Flo Betz i Raphael Rosenberg, te su se logično našli s lokalnim indijancima ili piratima, i to onim ekstremnima, postoji jedan Marko koji je u nekim pitanjima, znam da mi uzalud trud, da niste naivni i to, da sam dosadan sa svojim manipulacijama, dakle taj Marko, al samo taj, čak i ekstremniji od mene.





Na sastanku je bila i moja drugarica koja kad ja fotkam ispada još mutnija no što jest, pa ne objavljujem, pa ispada da nikad nije nazočna.



Patrick Linnert je opak igrač, među epohalne zasluge za piratski pokret mu od sinoć ubrajam što je organizirao prevođenje mog blog posta o Mareike kad je objavljen za nju osobno te poslao joj odmah u Berlin, jučer me oduševilo, ona je bila zadovoljna mojim postom, jesam slavan, al ipak sam od krvi i mesa pa nisam mogao suspregnuti osjećaje zubocerek



O Patrickovoj političkoj sposobnosti govori to, kad sam spomenuo važnu piratsku temu koja bi kad bi bila ostvarena okrenula svijet na glavu, fuj ti ekstremisti, bezuvjetni temeljni dohodak, Raphael je rekao odlučno ne, Florian odlučno da, a Patrick je frknuo nosom i pogledao pronicljivo mene i psa, no ni Jin nije od jučer, odmah se morao češkati, baš tog trena ga je zasvrbio prostor oko jaja.



Najviše su me se u cijeloj priči dojmili argumenti protiv transparentnosti putem javnog elektronskog glasovanja, otprilike, ostaje zabilježeno, pa kad za par godina postane strogo zakonski kažnjivo ono što danas javno proklamiram obilježit će me propaganda vladajuće horde i u najboljem slučaju ću ostati bez posla.

Pirati su svjetski pokret, to fascinira, nisam pogriješio, bez obzira na stalne prilično uspješne pokušaje domaćih političkih aktera da nas, barem ekstremiste među nama, uvuku u hrvanje u blatu. Oni imaju tko će im svakodnevno ispirati prljavo rublje.






Post je objavljen 04.05.2013. u 08:39 sati.