Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

NETKO



slika: digital art

Netko mi kida sve veze sa tobom, netko želi kidanje veza sa cijelim životom, netko me zamata u zalutali Mjesec i u prohujalu zvijezdu, netko me zaustavio u trenutku i postavio me u dobro poznate koridore mijenjajući život za život, tren za tren.

Netko me oduzeo od mene, netko mi je oduzeo srce ptice koja nije napisala pjesmu, ali je prenijela i poruku: ‘’netko te zaboravio’’.

Kako postoji snijeg, kako se kiša zaledi u formaciju otkud ne dolazi dah onog trena kad pjesma postaje vjera u bolje i kako objasniti kad je srce čudo?

Otišla sam u toj igri riječi, zabavila sam se, zaboravila sam se, postala sam prva žeđ trenutka koji se smirio u svom polaritetu i zaboravio ono zavaravanje zbog kojeg sam polagala crvene ruže na oltar jutarnjeg prozora.

A tko bi rekao da je sve to bilo zbog jedne igre, koja se pretvorila u poeziju?


napisano 05.04.2013. u 21.30h | i 02.05.2013. objavljeno na portalu Magicus, a iz 4. zbirke “PLESAČ NA ŽICI”
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php/mp3/T/tekst.php?id=93785


http://www.digitalne-knjige.com/varga4.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7889-53-1
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



Post je objavljen 01.06.2021. u 11:30 sati.