Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdturopolje

Marketing

Održan "1.Kup Sv. Josipa Radnika"

Odlična ideja da se na dan mjesta Turopolje i međunarodni Praznik rada održi vatrogasno natjecanje za djecu od 6 do 12 godina ubrzo je i ostvarena. 2 ekipe djece DVD-a Turopolje, ženska i muška, pod vodstvom našeg dozapovjednika Marija Blaguševića, redovito vježbaju, odlaze na natjecanja i gdje god stignu ostvaruju odlične rezultate, pa smo im evo pružili priliku da i oni budu domaćini drugim ekipama. Dakle, 01.svibnja 2013. godine održan je "1. Kup Sv. Josipa Radnika". Natjecanje za 200 - tinjak djece počelo je u 10:00 sati, a završeno je već u 13:30. Prijavilo se 20 ekipa, a ovo su rezultati :

NAJBOLJA EKIPA NATJECANJA PO UKUPNIM BODOVIMA, KOJA JE OSVOJILA I PRIJELAZNI PEHAR, BILA JE EKIPA DVD-A MRACLIN - DJECA - ŽENSKA.

-Djeca - ženska:
1. DVD MRACLIN
2. DVD SUNJA GREDA
3. DVD TUROPOLJE
4. DVD PAUKOVEC
5. DVD DRAGONOŽEC
6. DVD KUČE
7. DVD RIBNICA
8. DVD ČIČKA POLJANA

-Djeca - muška:
1. DVD VELIKA BUNA
2. DVD RIBNICA
3. DVD BUŠEVEC
4. DVD KURILOVEC
5. DVD NOVO ČIČE 1
6. DVD TUROPOLJE
7. DVD RAKITOVEC 2
8. DVD RAKITOVEC 1
9. DVD BREZOVICA
10. DVD STARO ČIČE
11. DVD NOVO ČIČE 2
12. DVD KUČE

ZAHVALJUJEMO SE I ČESTITAMO SVIM EKIPAMA !


Moramo se zahvaliti i svima koji su pomogli da se ovo natjecanje održi: Prije svega Mjesnom odboru sa g. Zlatkom Mihanićem na čelu, koji se odmah složio sa idejom da se obogati program proslave dana mjesta. Također se moramo zahvaliti g. Mariju Šveli i g. Branislavu Katuliću iz DVD-a Buševec na pomoći pri organizaciji i suđenju na natjecanju. Zahvaljujemo se i na pomoći Vatrogasnoj zajednici Grada Velika Gorica, Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke Županije, a posebno gđi. Nikolini Babić i tvrtki PANA d.o.o. koja je financirala pehare i medalje za našu djecu. Ne smijemo zaboraviti niti našeg turopoljca g. Damira Šimunića koji je i svojom donacijom pomogao ovom natjecanju. Zahvaljujemo se i gradonačelniku Velike Gorice g. Draženu Barišiću, zapovjedniku Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije g. Josipu Novoselu, Zapovjedniku Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica g. Kreši Hubaku i dopredsjedniku Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica g. Ivanu Grđanu što su uveličali ovo naše natjecanje.

Toliko od nas (za sada). Veselimo se "2. Kupu Sv. Josipa Radnika" za godinu dana !

Od 1. Kup Sv. Josipa Radnika - Dan mjesta Turopolje

Od 1. Kup Sv. Josipa Radnika - Dan mjesta Turopolje

Od 1. Kup Sv. Josipa Radnika - Dan mjesta Turopolje

Više fotografija pogledajte ovdje:
1. Kup Sv. Josipa Radnika - Dan mjesta Turopolje





Post je objavljen 02.05.2013. u 14:00 sati.