Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narubupameti

Marketing

Dan prvi

Dakako, ovo nije dan prvi, jer mi je blog otvoren već treći dan i na njemu do sad nije pisalo ništa osim naslova ( valjda i on ima neku težinu), ali nikako da ulovim pet minuta i posvetim mu pažnju. A toliko sam se tome veselila!, sve skupa jedno puna četiri dana.

Sad bih zapravo trebala učiti za državni stručni ispit, pri čemu me hrpa zakona blijedo gleda sa stolića u dnevnom boravku. Naravno, skripte služe da netko drugi lakše položi ispit, dok ću se ja koprcati sa izvornim zakonskim tekstovima, jer polu autista u meni ima neke probleme sam sa sobom. No dobro, kad pri gusti, možda se uspijem dogovoriti s njime.

Bila sam maloprije kod frendice na "kućnom hreliću". Udala se nedavno i sada se rješava viška materije, jer neće stat u malen stan. Između stvari i smetlišta stojimo ja i još jedna frendica. Po tko zna koji put smo požalile što smo došle, jer smo se doma vraćale s biciklom natovarenim preko svake razumne mjere. Ali to je kao u onom vicu - "Glavno da se para vrti."

Kako god, ovo je ionako "proba..1...2...3...proba" post - pa ni ne mora biti nešto posebno, glavno da je čitko.

Mislim da ću morati primijeniti metodu učenja Građanskog prava - sva literatura pod krevetom i samo jedna knjiga/zakon na stolu, jer već sam pogled na ovo što me čeka je demotivirajući. Srećom, imam posla s najdosadnijim zakonima pravne baštine! :)))






Post je objavljen 30.04.2013. u 17:52 sati.