Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

KRAJ JE, BABY - PO UGLEDU NA ''DEVOJKU BEZ MATURE''

Marie Loise Fisher je napisala djelo Devojka bez mature. Dajana je to kao srednjoškolka svakako pročitala, ali nikad se sama nije bavila tomu sličnim žanrovima. Ako niste primetili, Dajana nema tinejdžerskih dela u svom asortimanu.
Pre dve nedelje se sama sukobila s jednim mogućim šokantnim otkrićem - da ima rak. Na svu sreću, ultrazvuk je pkazao kako je sve u redu ali se mora čuvati. Tih nedelju dana su za nju bili najgori. Dajana Diverno kaže 'Sve mi je prolazilo kroz misli, Šta sam mogla biti, šta nisam mogla biti.Šta bih htela da budem. Gledala sam svoje slike, i nijedna od njih više nikakav značaj nije imala za mene. Znala sam da sam svakako propustila mnogo toga, i da sve želim nadoknaditi''
Tako je došla na ideju i o tinejdž romanu ''Kraj je, baby''.
Nešto što sama nikad nije iskusila, a to je kako je biti ostavljen u srednjoj školi. Nešto što dakako nikad neće ni iskusiti.
Ipak nadamo se kako će sve biti u redu. Ono što ona kaže to je da kad se čovek nađe u toj situaciji da strahuje od mogu'nosti da ima rak, tada sve površne stvari nemaju više nikakvog smisla niti značaja.



Post je objavljen 28.04.2013. u 17:03 sati.