Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hspvg

Marketing

HSP Velike Gorice održao konferenciju za medije: HSP i HRAST zajedno na vlast!

Jutros je u prostorijama Hrvatske stranke prava, u ulici Franje Lučića 15, održana konferencija za medije na kojoj je široj javnosti obznanjen dogovor HSP-a i pokreta HRAST o njihovom zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore!

U ime pravaša potpis na dogovor stavio je njihov aktualni predsjednik Lucijan Maslać, dok je u ime sve popularnijeg pokreta za hrvatski rast svoj potpis stavio naš proslavljeni književnik, autor kultnih Smogovaca, Hrvoje Hitrec, član predsjedništva HRAST-a.




Lucijan Maslać i Hrvoje Hitrec stiskom ruke zaključuju važnu koaliciju uz zadovoljan osmjeh HSP-ove glavne tajnice Mirele Bušljete Felc



Obje strane su se brzo i lako dogovorile za suradnju jer nemaju nikakvih bitnih razlika u programskim načelima koja se temelje na očuvanju nacionalnog jedinstva, domoljublju i prosperitetu svih građana Hrvatske, te jasno izraženim kršćanskim svjetonazorima.

Hrvatska stranka prava se u Velikoj Gorici potpuno obnovila nakon odstupanja prijašnje predsjednice i dijela članstva sa svojih pozicija. Novi predsjednik Lucijan Maslać u kratkom je vremenu uspio okupiti, te čak i proširiti članstvo u svojoj podružnici, aktivirao je brojne ogranke i krenuo vrlo aktivno u predizbornu promidžbu.
Na izborima za lokalnu i mjesnu samoupravu stranka izlazi u svim gradskim četvrtima, te u još nekoliko prigradskih s pravom se nadajući odličnim rezultatima.
Članovi stranke također su aktivni u prikupljanju potpisa za kandidaturu Lucijana Maslaća za gradonačelnika Velike Gorice, ali i za dr.sc. Željka Širanovića, županijskog vijećnika HSP-a, kojeg stranka kandidira za župana Zagrebačke županije.

S druge, pak, strane, HRAST bilježi sve veću popularnost diljem zemlje što se dobro vidjelo po rezultatima na EU izborima gdje su se u mnogim sredinama približili granici od čak 5 posto glasova.
Poznato je da vrh samog pokreta čine brojni hrvatski intelektualci koji su sve bolje organizirani i koji postaju sve respektabilniji politički čimbenik u zemlji. Začetnici su brojnih akcija i peticija, te su vrlo aktivni na gotovo svim društvenim mrežama, a javnost ih prepoznaje kao istinske promicatelje katoličkih i obiteljskih vrijednosti.

Vrijedi spomenuti da je s pravaške strane, na potpisivanje stigla i glavna tajnica HSP-a, Mirela Bušljeta Felc koja je time jasno pokazala koliko i u samoj Središnjici drže važnim ovaj dogovor.




Trenutak potpisivanja koalicije između svjetonazorski vrlo bliskih strana




Istog dana naši su članovi u jutarnjim satima nastavili skupljati potpise za potvrdu kandidature Lucijana Maslaća i gosp. dr.sc. Željka Širanovića.
Na Tržnom centru su im se pridružili i članovi vodstva našeg novog koalicijskog partnera, pokreta H-RAST predvođenim svima dragim likom, gosp. Hrvojem Hitrecom, članom njihovog predsjedništva.
ponovno nam se pridružio i naš kandidat za župana, gosp. Širanović, a svojom nazočnošću počastila nas je i glavna tajnica stranke gđa Mirela Bušljeta Felc.

Akcija se još jednom pokazala uspješnom i ona će se nastaviti sve dok se ne prikupi i posljednji potpis, jer su naši kandidati toga vrijedni.





Zajednička fotografija na Tržnom centru prigodom akcije prikupljanja potpisa za kandidature župana igradonačelnika






Mnogi su prolaznici spremno potražili osobne isprave u svojim torbama i potpisom podržali naše kandidature




Tržni centar se u subotu mogao zvati i Pravaški centar






Na kraju, još jednom:

Hvala svim našim dragim sugrađanima koji su svojim potpisima i dobrim željama podržali naše kandidate Lucijana Maslaća i dr.sc. Željka Širanovića !

Hvala i svima onima koji su barem malo zastali i popričali s njima ili s našim članovima koji su vodili ovu akciju!






Post je objavljen 27.04.2013. u 18:15 sati.