Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

TANGO ŽIVOTA



slika: digital art



Za ljubav plesat ću tango života, usne namazati ružem Smrti da utisnu vječni poljubac u tvoje usne, a iz čaše života ispit ću slijepu Mjesečinu koja me obasjava ove tamne noći i znam da ću zatvoriti svoje tragove ostavljene u bijelom snijegu i to samo zbog tebe.

Dok Mjesec nečujno klizi po tamnom nebu, na mojoj mrtvoj straži svoje prazno srce okrenut ću istočnom putu prema kojem vode tajni znakovi sudbine.

Jesi li ti vjesnik nove zvijezde koja se rađa u dubini Svemira ili si samo prah s ognjišta potonulog carstva ljepote koje se prolijevalo po meni i obuklo mi dušu u zlatnu haljinu u kojoj sam se iskradala i bježala u tuđe živote?

U bijelim snovima sve više je umrlih duša i odlaze putem Neba, dok je u mojim rukama sve manje plavih ruža zaborava i znam da si ti sve ono što mi treba.

Ne traži me ništa više od onog što ti mogu vezati za srce prepuno gorkog meda, a vlažne usne koje Smrt nudi odbaci i srce mi poljupcem vječnosti probudi.



napisano 16.3.2013. u 20.05h, na portalu Magicus, a iz 4. zbirke
"PLESAČ NA ŽICI"
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=93485


http://www.digitalne-knjige.com/varga4.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
978-953-7889-53-1
@Copyright Jadranka Varga - Sva autorska prava pridržana. Nijedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



Post je objavljen 17.05.2023. u 16:46 sati.