Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Marijin dodir

I
Image and video hosting by TinyPic

Filijalna crkva sv. Ivana Kapistrana u Ivanovcima (prigradsko naselje Valpova) iz godine 1983. koja pripada župi Harkanovci.

Evo jednog lijepog svjedočenja našeg molitvenog vijenca iz Ivanovaca o milostima koje im je Kraljica obitelji posredovala nakon njihove višegodišnje vjerne molitve i posta :


HVALJEN ISUS I MARIJA!!!


Srdačno pozdravljamo sve naše molitvene vijence! Iznimno nam je drago da nas Nebeska Majka sve povezuje svojom ljubavlju.
Svima vama želimo da uskrsli ISUS prebiva svakodnevno u vašim srcima!

MVKO u našoj župi Harkanovci, filijali Ivanovci i Zelčin funkcionira na sljedeći način:
Jednom tjedno održavamo molitvu krunice, jedno mjesečno se prikazuje sv. misa za nakane MVKO (za obitelj, domovinu, svećenika, redovničke zajednice, te sve članove molitvenog vijenca Kraljice Obitelji), te svaki dan određena žena (odnosno obitelj) trudi se moliti i postiti na svoj dan. Različito je u svakoj pojedinoj obitelji, koliko tko može…na molitvenom satu nas ima malo.

Ono što bismo vam posvjedočili, a vezano je uz MVKO, jest da je upravo ova pobožnost bila uvertira za ono što se sada događa u našem malom mjestu Ivanovci.
KRALJICA nas povezuje i dolazi u naša srca, a da toga nismo bili ni svjesni.
Uključili smo se u vjenčić, te par godina molile i postile. Prije tri godine u naše malo mjesto došla je sasvim slučajno Majka Triput Divna - Schönstattska pobožnost služenju Mariji. Tri godine Marijin oltar je u našoj filijalnoj crkvi u Ivanovcima. Majka Triput Divna dolazi u naše obitelji u obliku Hodočasničke slike MTD, te ostaje do 3 dana.

U 3.mjesecu ove godine Hrvatska Schoenstattska Obitelj na čelu sa p. Christophom odlučila je graditi Svetište Majke TRIPUTA Divne u našim Ivanovcima!
Ova odluka o gradnji svetišta nije donesena na brzinu, već se punih godinu dana tražio Marijin blagoslov za ovu odluku. 23.03.2013. posvetili smo Bildstock (sliku MTD na stupu) na mjestu gdje će biti buduće svetište.

Uvjereni smo da nam je upravo MVKO bio temelj za ovakvo nešto veliko i lijepo u našem mjestu. Dok svetište ne bude izgrađeno, a ono bi se trebalo početi graditi nakon 2014.godine, želimo rasti i sazrijevati u vjeri da možemo ispuniti sve ono što Nebeska Majka želi i traži od nas.

Nadamo se da ćete nas uključiti u svoje molitve, jer sve nas to vodi istom cilju: BITI U ZAJEDNIŠTVU OCA NEBESKOGA.

Ono što nam je Majka kroz Molitveni vjenčić donijela je NEIZRECIVO BOGATSTVO MILOSTI.


Zahvaljujmo Gospodinu za našu prošlost, koju stavljamo zahvalno u Njegovo milosrđe…,
zahvaljujmo Gospodinu za svoju budućnost, koju predajemo Njegovoj ljubavi i
zahvaljujemo Gospodinu za sadašnjost….jer je ona trenutak kada ćemo Njegovom milošću moći činiti dobro.

Isuse, po Tebi zahvaljujemo Ocu za svoj život i sve što nam se događa....


Radosni pozdrav iz Ivanovaca,
(Maja Stanić)
Post je objavljen 25.04.2013. u 22:48 sati.