Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leptir1234

Marketing

:)

Lezimo jedno pokraj drugog. Ti imas nju, ja njega. Svejedno bih voljela da me okrenes, njezno, da me poljubis, zustro.
Osjecam kako mi milujes bedra. Tvoji topli uzdasi mi miluju vrat.
Ne mogu vise izdrzati. U meni je 1000 glasova koji mi govore "Matea, poljubi ga", a drugi "Matea, ti imas decka koji te voli" - kao da se andeo i vrag svadaju oko toga sto da napravim.
Okrenula sam se lagano prema njemu. Gledamo se u oci - te predivne zelene oci i onaj osmijeh koji me obara vec godinama.
Napokon su nam se usne spojile. Vrag skace od srece, dok andeo place. Ljubimo se njezno i skladno. Njegove usne tako savrseno pristaju mojima. Nasa ljubav nikad nije prestala.
Rukama ga zagrlim oko vrata, stisnem ga tako jako uza se da osjetim kako se i njegov "mali prijatelj" osmijehnuo.
Zeli me.
Ali zelim i ja njega. Jako.
Dok se ljubimo prima me za grudi. Njezno mi ih mijesi. Oh, kako volim kad mi to radi. Bradavice su mi ocvrsnule.
Ljubi me po vratu. "Moja prijateljica" se u taj cas osmijehnula. Polako se spusta nize i pocinje mi ljubiti grudi. Lize ih radeci krugove ih gricne koji put ocvrsnule bradavice - svaki pokret jezikom je apsolutno savrsen.
Primim njegova jaja - kako li su samo puna, kao da ce svaki tren eksplodirati. Mijesim ih lagano i polako jednim prstom prelazim oko vrha osjecajuci kako se njegov prijatelj raduje mom posjetu.
Spustam se prema dolje. Odgadam prvi liz da ga sto vise uzbudim. Puhnem po njegovo prijatelju, a on mi kaze "nemoj mi to radit, stavi ga".
Prije nego sto je uspio to izgovorit, polizala sam ga. Lagano sam kruzila jezikom oko vrha, a onda a iznenada odjednom strpala cijelog u usta. Jezikom, ustima i prstima sam se igrala dok nisam osjetila po njegovom disanju da bi se mogao bliziti kraj.
"Ne jos", rekla sam, ustala sam se, polako skinula majcu, ispod koje su povirivale osrednje, ali cvrste grudi. Zatim sam se okrenula ledima njemu i lagano svlacila svojiu suknjicu ispod koje su provirivale crvenne tange.

U tom trenu sam osjetila ruke na mojim bokovima, zgrabio me je i bacio na krevet. Prvo mi je lagano mazio guzu, a onda odjednom zustro lupio po njoj. "Ajde opet", rekla sam. A on opet, opet i opet! Kako me to palilo.
Maknuo mi je gacice i poceo me dirati dolje, gurajuci mi prste u vaginu, a onda me okrenuo i poceo lizati. Nadrazivao mi je klitoris kruznim pokretima jezika, a prste mi gurao u vaginu. Prvo jedan prst, pa dva, pa tri. Sve jace, jace i jace. A ja sam svojim bokovima isla gore dolje drzeci se jednom rukom za plahtu, a drugom za njegovu smedu bujnu kosu.
Kad je shvatio da sam i ja pri kraju, reko je "A ne ne, nisi ni ti meni dala".

Maknuo se iz te pozicije, ponovno me okrenuo.

Jos me je jednom polizao, a onda mi ga je bapokon stavio. Prvo je isao polako naprijed - nazad, a zatim sve jace. Osjecala sam kako mi njegova jaja lupaju o klitoris i to me samo jos vise palilo.
Sad me toliko jako jebao da sam skoro bila na vrhuncu. Jos je nesto falilo. "Uhvati me za sisu", molila sam u sebi.
U taj tren me tako lupio po guzici da sam eksplodirala isti cas. A i on. Sav njegov ejakulat je bio po mojoj guzi. Svidalo mi se to toliko da sam njome pocela masirat moju guzu, a zatim sam polizala to s prsta.
Vec sam zaboravila kako volim kad mi netko svrsi u usta.

Spustila sam mu se ponovno do njegovog prijatelja, koji se nije prestao smijesit. 3 jednostavna pokreta i opet BUM - usta su mi puna. Zadovoljno sam progutala, a onda smo se i ja i on srusili zadovoljeni u krevet.

:)

Post je objavljen 25.04.2013. u 01:08 sati.