Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaboland

Marketing

Urbi et orbi 2

Danas ujutro u klubu, igraju se utakmice. Nailazim na oca jednog desetogodisnjeg djecaka kojeg treniram cetvrtkom. Djecak nije bio na treningu u cetvrtak, a nije se niti odjavio, pa pitam oca: “Kaj je bilo sa Frederickom u cetvrtak? Nije ga bilo na treningu, a nije se ni odjavio.” Otac se na ocigled zbuni i malo si popravlja jaknu, pa kaze: “Hmm.. da, moze biti. Zapravo ja nemam pojma, jer sam cijeli tjedan bio u New Yorku. Imao je u ponedjeljak jos problema sa zuljem, pa zato mozda nije…”

Na istoj ogradi malo kasnije razgovaram sa Jamesom. James je otac Camerona (nije sala), koji od prosle jeseni igra u nasem klubu. Doselili su se zbog ocevog posla iz Skotske. James ne prica zabolandski, pa razgovaramo na engleskom. Zali mi se kak puno radi. Ujutro od osam, pa navecer do sedam, a obicno je jos kasnije. Internacionalna inzinjerska kompanija, pa je malo nezgodno, zbog sastanaka u razlicitim vremenskim zonama. Vikendima odgovara na mailove. Drugi tjedan ide u Huston, pa Abu Dabi i na kraju London. Posao mu je pun izazova.

Jucer na treningu je nas drugi golman Rens, 22 g., najavio da nas od sljedeceg tjedna napusta, iako prvenstvo jos nije gotovo. Naime u veljaci je zavrsio visu skolu, a od jeseni ce nastaviti studirati u drugom gradu, kako je kod nas tek drugi golman odlucio je iskoristi vrijeme za sebe i otici na duzi odmor. Pocetkom svibnja odlazi u Australiju na mjesec i pol dana, a nakon toga ce mjesec putovati Amerikom.

Faye, sestnaestogodisnjakinja, danas nije bila na svojoj utakmici. Morala je raditi na projektu za skolu. Projekt se sastoji izmedju ostaloga da sa jos nekoliko ucenika iz svoje srednje skole u srpnju odlaze na tri tjedna na razmjenu u….. Nepal.

Alain je decko koji je nekada igrao hokej, a sada poveremeno radi za sankom u klubu. Prosle godine je zavrsio srednju, ali nije odmah upisao faks. Danas mi je njegova mama ispricala da je jucer otputovao za Tajland i Indoneziju, gdje ce cetiri mjeseca volontirati na razvojnim projektima.


Post je objavljen 20.04.2013. u 23:43 sati.