Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivote-moj-jedini

Marketing

<3

i da ga volim malo je rećii..za njega i život je malo..
neću odustati borit ću se..čekat ću tee koliko god..
bez obzira što je teško al izdržat ću to..hoću jer te volim :/
imaš posebno mjesto u mom srcu,poseban si koliko god da si me povrijedio,koliko god me
udaljavao od sebe ja bez tebe ne moguu :(


Pitao me je: ''Šta vidiš u meni?''.
'' Vidim sve ono, što ti nikada nećeš vidjeti u sebi samome. Vidim sve ono što godinama tražim, u svakom momku kojem poklonim svoje usne i svoju pažnju, a toga nema. Vidim sve ono što želim od života. Vidim ljubav svog života'' - rekoh, kao svetu istinu.
''Ali, ja sam kreten, kako to da i dalje vidiš to sve?'' - upita me, dok je posmatrao kako vrele suze klize niz moje obraze.
''Nek' si, moj si kreten.'' - rekoh, i brana koja je godinama zadržavala milione emocija, i kilometre ljubavi koje sam samo za njega čuvala, je popustila i suze vrele kao žar kvasile su moje lice, njegovu postelju, njegovu majicu dok me on čak ni uprkos tome nije ispuštao iz naručja.
''Ali, nisam vriijedan'' - reče evidentno postiđen mojim suzama.
''To samo ti tako misliš. Vrijedan si svega ovoga. Svega što godinama čuvam k'o zjenicu svoga oka, onako kako majka čuva svoje dijete, ja tako čuvam ovu ljubav u svojim grudima i ne dam je ni za šta. Sve što sam uradila, uradila bih opet. I glavom kroz zid bih išla, i prkosila zimama, vjetru, snijegu, kiši, ljudima - svemu. I ne žalim. Ti si moja istina, jedina istina u mome životu. Ako misliš stvarno da nisi vrijedan, molim te pogledaj se mojim očima. Tu si, vjeruj mi, vrijedan svega ovoga i još više od toga''.




Post je objavljen 19.04.2013. u 14:34 sati.