Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Zajednička seva


Predmet: ZAJEDNIČKA SEVADragi svi,

hidrometeorološka prognoza kaže da će ovu nedjelju padati kiša!
Morat ćemo odgoditi našu akciju pošumljavanja, novi termin javit ćemo slijedeći tjedan, u srijedu, jer je tada sigurnija prognoza za slijedeći vikend.

No, ovu subotu pozivamo vas da se svi zajedno pridružimo seva akciji naših prijatelja iz Umijeća življenja Zelena čistka .

Prenosim tekst iz poziva Umijeće življenja:


" Termin čistke je 20.4. (subota) od 9 - 14h

Volontiraj za bolju Hrvatsku
Nacionalna kampanja Zelena čistka

Zelena čistka ponovo u Hrvatskoj! Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj. Svi lokalni napori povezani za očišćeni i zelenije sutra. Buđenje svijesti o stvaranju i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, koja je naše zajedničko dobro, prvi je korak na tom putu.
Izvrsni rezultati prošlogodišnje akcije u koju se uključilo 41.558 volontera, 161 jedinica lokalne samouprave i u kojoj je očišćeno čak 3.746 tona otpada, poticaj su da ove godine budemo još jači i još bolji. Cilj nam je pronaći lokacije divljih odlagališta otpada, obilježiti ih na internetskoj karti, te potom očistiti šume, rijeke, jezera, more, puteljke, jame... svaki kutak Lijepe naše.
Stoga ćemo 20. travnja 2013. godine udružiti napore kako bi pokazali koliko nam je važan okoliš i priroda, te što sve možemo i spremni smo učiniti u samo jednom danu. Pridruži nam se i ti! Osjeti zajedništvo i pozitivu koja će nam, promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi, te zbrinjavanju otpada, omogućiti bolje sutra!

Lokacija :
Zagrebačka cesta 191 (Rudeš - prije hotela, autopraone i kineskoga restorana Europa, nalazi se znak za nedozvoljeno bacanje otpada),
karta je ovdje
slika lokacije je u prilogu

ps.
potrebno je ponijeti rukavice i koju vreću za smeće.
vidimo se....
http://home.umijecezivljenja.hr/drustveni-projekti/volontiranje "

Zajednička seva u ovim vremenima u Hrvatskoj više je nego dobrodošla, na dobrobit svih građana, pa ćemo im uzvratiti pozivom na akciju pošumljavanja u našem slijedećem terminu.

Molim sve koji će se pridružiti ovoj seva akciji da dodju u subotu u 8,30 na zapadnoj strani parkirališta Super Konzuma na okretištu tramvaja na Črnomercu., gdje se obično nalazimo kod odlaska u Centar za rehabilitaciju Pustodol, pa ćemo zajedno do Rudeša.Sai Ram,
Dunja i Mira

--------------------------------

lp, boro

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 19.04.2013. u 08:22 sati.