Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaodpalube

Marketing

Kako spakirati 6 mjeseci u jedan kufer?



I to djevojački!! Uh uhhhhhh! Euforija pred polazak. Tisuće misli u glavi. Kako će sve proći, kakvi će mi biti prvi dojmovi, tko me od Balkanaca čeka tamo, tko će mi biti cimerica (Filipinka, Indijka ili neka treća), onda taj prvi dan o kojem svi pričaju…?

Kažu da je to najgori dio, pakao! Prvi dan, mislim. U trenu se moraš uklopiti u mehanizam koji radi kao švicarski sat. Koliko priča kruži o cijelom životu na kruzeru i svemu što ga se tiče, na kraju mi ne preostaje ništa drugo nego prekrižiti se i vjerovati da će sve biti u redu. Svaki početak je težak, ali znatno je lakši uz spoznaju da bi te negdje mogao i odvesti, a činjenica da sam iz Hrvatske znači da imam urođenu sposobnost snalaženja u kritičnim i kaotičnim situacijama.

A sada noćna mora svake djevojke - pakiranje pred put! Spakirati se za putovanja do mjesec dana sam svladala do sada, ali 6 MJESECI?! IZAZOV! Da je moja draga prijateljica Danijela na mom mjestu, sigurna sam da bi ponijela pun kufer ničega, kao i svaki put do sada. Pusa Dženana, nadam se da me i tamo čeka jedna otkačena kao ti! Nakon detaljnog proučavanja po forumima što se sve smije nositi, a što ne te što je svakako poželjno, složila sam u glavi listu onoga što ide sa mnom na put. Shvatila sam da je svako nerviranje bespotrebno, jer se tamo može kupiti sve osim dokumenata. Dakle, dokumenti su svetinja, sve ostalo manje-više. Ionako još nikada nigdje nisam otišla da nešto nisam zaboravila tako da više nije pitanje hoću li, nego što ću zaboraviti. Do sad mi je postalo baš zanimljivo svaki put se smijati kako mi je baš TO uspjelo ostati. Sitne radosti, ne kaže se uzalud da život čine!

Split-Zagreb; Zagreb-Zurich; Zurich-London – dio koji me najviše veseli, jupiiiiiiiiii! Većini ljudi su presjedanja noćna mora, ali toliki sam obožavatelj uzlijetanja da mi to ne predstavlja nikakav problem, dapače. Čak 3 puta u jednom danu, opet jupiiiiii! Sutra bi trebao biti jedan od tih dana u životu kad se sve okreće naglavačke! Nadam se da će se za mene okrenuti u pravom smjeru! Tako mi Bog pomogao!



Post je objavljen 17.04.2013. u 19:10 sati.