Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

SPAČEK PONOVNO PALI U ČETVRTAK U METKOVAČKOJ DISKOTECI

Image and video hosting by TinyPic

Nekadašnja poznata metkovačka grupa „Spaček“, nakon gotovo 15 godina se ponovno sastaje i imat će svoj prvi nastup nakon više od desetljeća pauze s promocijom svoje nove pjesme „Most“. Mnogi će se sjetiti njihovog hita - svojevrsne metkovačke himne „Neretvanska“ i stihova „Metkoviću opet ću ti doći“ .
Promocija će se održati u četvrtak, 18. travnja u metkovačkoj diskoteci „Coco Club“ u s početkom u 20 sati.

Ulaz je besplatan, a dobru atmosferu podgrijavati će i DJ Andro i grupa "Versi" pa se očekuje dobar provod i za svakog ponešto. Piće će također biti po promotivnim cijenama.

Grupa "Spaček" osnovana je u Metkoviću početkom 1988. godine, te je od tada 10-ak godina bila prisutna na donjoneretvanskoj, a nedugo zatim i na hrvatskoj pop - rock sceni.
Prvih godina "Spaček" je grupa koja svira na disco priredbama i rock gitarijadama u Metkoviću i okolici. Početkom Domovinskog rata, iako vrlo mladi (tada mahom tinejdžeri) uključuju se na raznorazne načine u obranu Lijepe naše, te s manjim prekidima djeluju na glazbenoj sceni do kraja devedesetih kada ih život raznosi na razne strane.

U četvrtak će „Spaček“ nastupiti u sastavu Petar Batinović, Jure Bebić, Goran Martinac Gogo, Dragan Brnas Fudo i nezaboravni Goran Komazin Meka







Post je objavljen 16.04.2013. u 21:18 sati.