Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Centrifukalna sila

Ljudi se dijele na one koji jebu i one koji ne jebu.

Dok se frendica u banci susreće s neljubaznom službenicom koja je šutke omalovažava i koluta očima na svako nepoznavanje idiotskih bankarskih pravila i nameta, jedan frend ima potpuno suprotna iskustva. Osobna bankarica mu s iskrenim zadovoljstvom sve lijepo objasni, baš kao šestogodišnjem djetetu, i još potom ostavi broj ne bi li je nazvao ima li ikakvih pitanja preko vikenda ili usred noći. Isto tako ima i vrlo ljubaznog instruktora vožnje - homića, ali kao da je to bitno - koji ga svako toliko prstom nježno dodirne po nadlaktici ne bi li mu skrenuo pažnju na štogod, a ukoliko frend neoprezno prođe pokraj nekog znaka, ovaj ga oslovi sa: "Zloćko".

I taj lik će jebati sve i svugdje. Jer može. Ako će nekog i odbiti, odbit će jer može, jer ionako već ima riješen seks za taj dan.

Dok mi, srednja jebačka klasa, nismo te sreće. Za razliku od jebača, previše razmišljamo, kompliciramo, optužujemo druge, krivimo nesreću, okolnosti, sve nam je glupo, itd. Čak nam se niti homići ne uvaljuju. Uvjereni smo ipak da će se to sve jednog dana izbalansirati i da ćemo pojebati sve što do tada nismo. No, kako vrijeme ide, čini se da kozmička vaga preteže po nekim drugim zakonitostima doli samo po nama znanim fizikalnim.

Nešto slično Newtonovim zakonima. Samo što se ovdje radi o - posudit ćemo naziv iz poznate pjesme - "centrifukalnoj" sili.



Svaki seksualni objekt u orbiti privlači prema osi vrtnje.

Centripetalna sila ima sebi suprotnu - centrifugalnu. Ako analogija vrijedi, mora i ovdje postojati neka koja objekte baca na van - nejebačima. Opet, u fizici su stvari uvijek egzaktne - ili si jebač ili nisi, i nećeš postati ako nisi. Jedinu nadu daje kvantna fizika po kojoj elektron može biti i čestica i val. Tako i nejebač u određenim uvjetima, trenutku i kutu gledanja može biti jebač. Tako nekako. Dalje ne mogu razviti teoriju jer je to kraj mojeg poznavanje kvantne mehanike.

Kemiju bolje kužim i ona ponekad može biti vrlo dobro rješenje - jer u njoj je sve moguće. Iz jednog agregatnog stanja u drugo, iz željeza u srebro, iz srebra u zlato... samo treba znati sastojke. Ali, dobro, pustit ćemo droge za silovanje... nama ipak nije samo do seksa, nama je i do - ah, ljubavi.


Post je objavljen 16.04.2013. u 09:21 sati.