Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Dva uzastopna poraza

Iako je nastavak sezone otvoren pobjedom koja je ukazala na mogućnost slijeda dobrih rezultata te daljnju borbu za vrh tablice, posljednje dvije utakmice su bile sasvim neočekivano tragične, obzirom su zabilježena dva poraza od momčadi koje se grčevito bore za opstanak u ligi.

Prvo su potrajani bodovi u Pisanici protiv NK Sloge iz Bjelovara koja je u prvih 10 minuta utakmice ni kriva ni dužna došla do vodstva od 0 : 2. Iako je ekipa Sloge bila na zavidnoj trkačkoj razini, igrači Bila su imali barem 5 izglednih prilika među kojima niti jedna nije završila u gostujućoj mreži. Suprotno tome, Sloga je tijekom cijele utakmice imala jednu jedinu šansu koja između ostalog nije realizirana, dok su golovi postignuti spletom nespretno - nesretnih okolnosti u kojima se vratar Pavlović i stoper Toth nisu previše proslavili.

Svoje iskupljenje ekipa Bila išla je potražiti u Gudovcu kod oslabljene i juniorima sastaljene NK Laste, koja je u konačnici pobjedila 2 : 0 i time naše iskupljenje prolongirala za tjedan dana. Momčad Laste koja se također grca u donjem dijelu tablice na teren je izašla puna motiva, s novim trenerom i jednim ciljem, koji se bazirao na osvajanju bodova koji im moguće osiguraju spas te ostanak u I. ŽNL. Teren u Gudovcu blaga katastrofa, nepokošen, mekan, kaljužast, izrovan i ne znam više kakav, a igrači Bila isto tako melakonični, bezidejni i rastrgani. Nije bilo ničega, niti opasnog pritiska, niti udaraca na protivnička vrata, blago rečeno LOŠE, nezadovoljavajuće i nedostojno ekipe iz vrha lige.

Šta se je desilo, koji je uzrok lošim izdanjima, kakva je to bezidejnost i neučinkovitost zahvatila NK Bilo. Ne može se reći da se nije treniralo, obzirom je odaziv na treninge bio vrlo solidan, pri čemu valja napomenuti da se je treniralo uglavnom u dvorani zbog produženja zimskog perioda. Forma igrača nije zadovoljavajuća i svi se nadamo da će se ista uskoro podići.

Slijedi utakmica protiv NK Ivanske koja se mora shvatiti krajnje ozbiljno jer se taj nekad stabilni klub trenutno također povlači po dnu tablice i čiji će igrači gristi do krajnjih granica. Zbog toga će svi igrači Bila morati sabrati glave, ignorirati sve neprilike (teren, vrijeme, mamurluk) i ako nikako drugačije na silu pobjediti jer poraza je dosta za ovu polusezonu.

Post je objavljen 15.04.2013. u 13:26 sati.