Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dragocjeno iskustvo izboraZa novu stranku izvrsno. Meni osobno prva zahvala ide drugarici i psu, tu sam zbilja imao svu nužnu potporu tako da sam noćas mogao s osmijehom pratiti neke nedobronamjerne analize onih koji su novu stranku, krhku biljku, željeli koalicijom posjeći u korijenu. Druga zahvala ide kolegicama i kolegama blogerima, nevjerojatno lojalno glasačko tijelo, ej, sve vas vidim, u Ivanić Gradu imam jedan prioritetni glas, sjećate se Trillian, Kutina i Osijek po jedan glas za mene, pokušajte pogoditi tko je, doduše u Osijeku sam se potajice nadao da će možda i Kinky glasovati, Zagreb 52 glasa, računam najmanje 40 blogerskih, Koprivnica, Karlovac , Viškovo, Split (Sewen, baza moja stamena), očekivano ili više, moja Rijeka jako zadovoljan, no nema iznenađenjal hvala ekipa, Crikvenica, Bakar, Kostrena, osmijeh darujem, jedino me rodni Krk negativno iznenadio, e tu bi volio znati čiji je taj jedan jedini dragocjeni glas, kao i u Virovitici riječ dalo desetak ljudi, u Virovitici su ipak tri glasa, Istra šest. Ovo navodim samo jer se radi o mojoj osobnoj analizi na mom blogu, da sam vodio personaliziranu kampanju poput nekih rezultati bi bili znatno bolji.
U Zagrebu je rezultat stranke premašio onih 2 posto na koje sam se kladio, mislim da tu ide velika zahvala piratima iz inozemstva koji su vodili kampanju na licu mjesta, neumorni su bili Belgijanci Paul i Koen, Jelena Jovanović iz svjetske piratske internacionale dragocjena na društvenim mrežama, kod nje čitam da su i Česi bili jako zanimljivi.
Nisam puno spavao, dosta ljudi sam vjerojatno izostavio, drago mi je da smo išli hrabro na izbore sami, u situaciji kad je svjetski piratski pokret u stagnaciji i polučili dobar rezultat, program je bio prehrabar u državi u kojoj vojske discipliniranih ispranih mozgova odlučuje izbore zahvaljujući nikakvom odazivu onih pametnih, u državi u kojoj bi da se udruže zahvaljujući volji biračkog tijela stranke koje se programski nazivaju Stranka umirovljenika i Akcija mladih bile daleko najjača treća opcija, što zbilja nitko od mojih inozemnih kolega s kojima sam noćas bio na chatu zamislite ne razumije.
Društvo, hvala još jednom, Blog Zajednica je pokazala da se i s njom mora računati.Post je objavljen 15.04.2013. u 08:22 sati.