Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Životopisi

Zamislite jedan portal se interesirao za životopise svih kandidata na nedjeljnim izborima za europski parlament. Ja sam par podataka o sebi za desetak minuta nabacio na kompjutor, prvo što mi je palo na pamet nakon kraćeg razmišljanja i to eto sad neke nepoznate osobe to procjenjuju kao moj život, stranica je jako dobro posjećena. Neka bude tako, svjedočim da je sve napisano istina. Preletio sam malo i po ostalim biografijama, po zanimljivosti su one s moje liste svakako dosta iznad prosjeka, za Miroslava mi prijateljica koja ga zna veli da je prošao skoro cijeli svijet, ja sam skoro cijeli Berlin, tko zna što tu znači više thumbup
Ne znam odakle su iskopali moju fotografiju na koju mi je prva asocijacija ono čuveno od Dušana Radovića :"Nemojte pričati svojoj deci koliko ste se mučili dok ste sve ovo stekli, jer po vama se vidi da ste se mučili, a po onom što ste stekli ne vidi zašto."
Nema veze, i to sam ja, u životopisu ne stoji da je Dušan Radović hvalio moju mladalačku poeziju, tražene su samo bitne stvari. Pa pogledajte ako vam se da :
Zivotopis kandidata 4 liste 22
Imam dosta primjedbi na kampanju sebe i svoje stranke, svejedno je smatram kvalitetnijom od ostalih, a najviše me oduševila solidarnost i spremnost za pomoć pirata iz Belgije,Švedske, Češke, Srbije, Austrije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Slovenije..., to nijedna politička opcija nije imala i to spada u najveće vrijednosti. Blogerskoj zajednici sam isto zahvalan, a i odustao sam od objavljivanja poruka osobne podrške. Završimo post s prevedenim videom potpore austrijskih kolega :


Post je objavljen 12.04.2013. u 13:22 sati.