Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darionius

Marketing

11.

"Vrati se u krevet",pospano mu kaže Areath,smješeći mu se dok se igrala sa uvojkom svoje plave kose.Agnur izignorira njen poziv,i odgovori joj:"Znaš da ću se brzo vratiti...Ali,vratiti ću se izmijenjen.Ovo znamenje nam nosi tamnu budućnost",sumorno odgovori,gledajući zvjezdano nebo.".Pred nama je vrijeme promjena.Velike stvari stupaju na snagu.No ništa što bi moglo mene razdvojiti od tebe",reče,nasmješeći se,i klizne ispod krzna,izazivajući smijeh i ugodu u Areath.

-

Sutradan ujutro Agnur otiđe posjetiti majku.Živjela je u svom šatoru,na rubu naselja.Bila je to sitna sijeda starica,ozbiljnih crta lica,baš poput njega.Pronašao ju je iza šatora,kako vadi vodu iz bunara.
"Budi poštovana,majko!Dozvoli mi da ti sin pomogne.",reče i pomogne joj dignuti vjedro.Pogledala ga je tim starim,plavim očima,očima koje su ga odgajale.
"Sine dragi,dobro mi došao.Napokon da se malo sjetiš majke,i da je dođeš vidjeti.",reče,zagrli ga,i bolje ga pogleda."No,nešto mi govori da nisi došao samo pozdraviti me...Što se događa?"

Post je objavljen 11.04.2013. u 19:06 sati.