Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Samo kompjutori



I dobronamjerni nas upozoravaju da nije dobro imati jasan stav o svemu, da bi se više trebali držati kompjutora kao temeljne teme. Radi se o nerazumijevanju piratstva kao filozofije, manje više sva stajališta su logična i proizlaze iz unutarnjeg razumijevanja organizacije. Piratski pokret je u zamahu od 2006. godine i normalno je da smo osnovne stavove preuzeli. Ništa nije sveto pismo, jedna skupina članova je pokušala promijeniti stajalište stranke o sekularizmu i religiji, htjeli su ublažiti u skladu s hrvatskom realnošću, nisu uspjeli na e glasovanju.
Svi smo svjesni da su bitne teme za prave Hrvate nogomet, pederi i ćirilica i da Hrvat na nijednom od ta tri pitanja ne smije imati različit stav od svete majke Nacije. Jučer je bilo zabavno na zvaničnoj piratskoj fejs stranici, ja imam odmor u školi i idem na fejs baš kad neki drugi admin objavljuje letak s vrha posta. Nisam sjeo, kad stiže komentar :"Idite u 3 pm, mater vam srpsku.", s osmijehom brišem, ne bi bio red da prođe kampanja, a da i ja ne zlorabim moć.
"Tko me to bana pederi ", sad prvo gledam fotku smješnog mladca nabildanog poput karikature pravih njemačkih skinsa prije brisanja i vidi, dečkić privremeno odustao.
Prije dvije godine sam se ljutio na blogu berlinskih pirata jer sam čekao par sati da mi se odobri objavljivanje komentara, no dobio sam odgovor da je to zvanični blog i da oni zakonski odgovaraju za dopuštenje objavljenja stavova koji odudaraju od zakona te države. Reagiranje mi je na kraju objavljeno, a ja sam potaknut na još jedno promišljanje o slobodama.
Inače puno se griješi u kampanji, al svi to rade valjda dobronamjerno, profiliranje stranke stavom s vrha posta čime odmah u startu gubimo na glasačkim mjestima puno pedera smatram jako dobrom stvari.





Post je objavljen 09.04.2013. u 10:25 sati.