Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivote-moj-jedini

Marketing

-------


"Teško je bez tebe, znaš. Ali čovjek se vremenom navikne, zaboravi ono loše i pokuša ostaviti sjećanje samo na ono dobro. Kad nekog iskreno voliš zaboravljaš mane, a pamtiš vrline. Ne mogu više protiv sebe. Shvatila sam da ćeš uvijek biti negdje duboko u meni. Ne mora značiti da mi drugi u srce ulaziti neće. Da, biće ih još mnogo, doći će i proći. Ali ti, ti uvijek ostaješ tu. Živiš u meni, tako je negdje zapisano i tako mora biti."
"Nije u mom fazonu da ti pričam priče o ljubavi iz bajke. Ne znam ja ukrašavati svoje rečenice lažnim draguljima. Ja sam tu da ti pružim ljubav o kakvoj su ti svi prije mene pričali. Da ti budem sve što oni nikad nisu znali. I da te volim, do kraja života."



Ne zajebavaj se s njenim osjećanjima, druže. Iz iskustva ti kažem. Ispočetka ti bude svejedno koliku dozu razočarenja ćeš joj dati, igraš se s njom, lomiš je. A i ne osjetiš koliko ti se uvlači pod kožu, i koliko ti postaje bitna. I tek onda, kad bude kasno, kad uključi razum, shvati i ode, ti ostaneš sjeban i sam. I shvatiš da si ispustio pravu iz ruku. I koliki si kreten bio... A mogao si drugačije.

Post je objavljen 08.04.2013. u 18:38 sati.