Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

Zimski pripremni period

Nakon poduže zimske stanke i odmora od nogometa, krajem veljače smo krenuli za zimskim pripremnim periodom za proljetnu polusezonu. Točnije pripreme su počele 23.2.2013. Na prvom treningu smo utvrdili pravila i način rada. Što se tiče pojačanja ili odlaska igrača na tome se nije ništa mijenjalo, krećemo u proljetni dio s istom skupinom igrača kao i na početku sezone, pojačani za povratak ozljeđenih igrača bez kojih smo bili dobar dio jesenske polusezone. Trenirali smo tri puta tjedno, srijeda, petak, subota i nedjeljom smo imali zakazane prijateljske utakmice. Na nekim treninzima je prisustovao i renomirani trener Đuro Petrinec, te nam je svojim savjetima i zanimljivim treninzima objasnio neke stvari i ukazao na neke pogreške koje smo do sada radili.

Što se tiče prijateljskih utakmica, rezultati su bili negativni, najveći razlog tome je što smo pokušavali s novim sustavom igre i većini igrača je to sve bili novo i nismo se mogli priviknuti na to.
Zbog jako loših vremenskih uvijeta odigrali smo samo tri prijateljske utakmice, za nešto više vremenski uvijeti nam nisu dopuštali.

Rezultati prijateljskih utakmica:

Strijelac - Vatrogasac 1 : 1
Strijelac - Metalac 2 : 3
Strijelac - Sokol Rajić 1 : 4

Početak prvenstva zakazan je za 24.3.2013. , a pošto smo mi prvo kolo slobodni i vikend blagdana povodom Uskrsa se ne igra, za nas prvo kolo počinje tek 7.4.2013.

Post je objavljen 08.04.2013. u 15:19 sati.